Το “αντίο” Ζορπίδη, η εμφάνιση Καϊλή και οι εκπλήξεις Μητσοτάκη

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Γέρων”

Στη βόλτα του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης περνώντας απο το “Ολύμπιον” όπου ήταν συγκεντρωμένα κομματικά στελέχη, “έπεσε” πάνω στον ΛΕ-ΠΑ που βρίσκονταν με την παρέα του στο διπλανό τραπέζι. Ακολούθως χαιρέτισε τους συγκεντρωμένους στο περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Αριστοτέλους και ανέβηκε στο roof garden του “Electra Palace” όπου συναντήθηκε με δημοσιογράφους

Εκεί είδηση δεν έδωσε για την σημερινή του ομιλία, ωστόσο ο πρωθυπουργός είπε πως έχει “δέκα εκπλήξεις”, δέκα μέτρα δηλαδή που δεν έχουν γραφτεί στον Τύπο.

Απο τα δεκάδες τραπέζια χθες ξεχωρίζω αυτό που παρέθεσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στο “Παλατάκι”. Η συγκίνηση περίσσευε καθώς ο Μιχάλης Ζορπίδης, που κλείνει 17 χρόνια στο τιμόνι του Επιμελητηρίου, ανακοίνωσε και επίσημα πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος.

Όπως συνηθίζει και σήμερα μετά την ομιλία του στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει δείπνο με τη σύζυγό του σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης. Αύριο μετά τη συνέντευξη Τύπου θα αναχωρήσει για το Παρίσι όπου θα συναντηθεί με τον Εμμανουέλ Μακρόν.

Η γραμματέας του κόμματος Ράνια Σβίγκου , ο αναπληρωτής Γιώργος Βασιλειάδης και η τομεάρχης Εργασίας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου θα είναι επικεφαλής του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή πορεία στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται αυτές τις ημέρες η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή και θα παραμείνει για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ, την Τετάρτη και την Πέμπτη. Το επισημαίνω διότι οι παρουσίες της στην πόλη δεν ειναι πια τακτικές.