Τα παραλειπόμενα από το γεύμα Τζιτζικώστα – Δένδια, ο αποτυχημένος δήμαρχος μεγάλου Δήμου και η δημοσκόπηση “ταφόπλακα” για Ζέρβα

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Πριν ξεκινήσουμε θέλω να σας ευχαριστήσω για το θερμή υποδοχή της επιστροφής της στήλης.. Δημοσιογράφος δεν είμαι αλλά όσο να το κάνεις θεωρώ επιτυχία μιας στήλης να την διαβάζουν και να την συζητάνε πολλές διαφορετικές παρέες και πρόσωπα..  Η επιτυχία όμως οφείλεται στο ίδιο το ειδησεογραφικό site www.myportal.gr , που με φιλοξενεί και φέτος έκλεισε 7 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στα δημοσιογραφικά δρώμενα με ανοδική επισκεψιμότητα και επιδραστικότητα.  Να σκεφτείτε γνωστός αυτοδιοικητικός παράγοντας ρωτούσε συνεργάτες της ιστοσελίδας αν πριν το Πάσχα ο «Φωτογράφος» εμφανιστεί ξανά ή μπορεί να περάσει ήρεμο Πάσχα.  Ειρήνη υμίν!

Για το ρόλο του Δένδια στον προεκλογικό αγώνα σας τα ειπαν πρώτοι στο myportal.gr.  Eγώ έμαθα περισσότερα για το γεύμα που είχαν Δένδιας και Τζιτζικώστας που διήρκησε 1.5 ώρα.  Αυτόπτες μάρτυρες μου ειπαν πως βγήκαν και οι δύο σε εξαιρετική διάθεση και αυτήκοες πως το τραπέζι αναπτύχθηκαν θέματα και Ευρώπης και ευρωεκλογών αλλά και η εγχώρια πολιτικά κατάσταση.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση μου λένε ότι βρίσκεται ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης , Κωνσταντίνος Ζέρβας, μετά την δημοσίευση της δημοσκόπησης για τον Δήμο Θεσσαλονίκης όπου. 3 στους 4 επικροτούν τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Στέλιο Αγγελούδη για το μέχρι στιγμής έργο του στις 100 πρώτες ημέρες διοίκησης. Δηλαδή με λίγα λόγια ο κόσμος λέει πως ότι δεν έγινε σε 4 χρόνια ξεκίνησε να γίνεται στις πρώτες 100 ημέρες.. ποια να γίνονται δηλαδή; Τα αυτονόητα: καθαριότητα, πράσινο, εξυπηρέτηση πολιτών και ευταξία.. Αυτά βλέπει και ακούει ο Ζέρβας και βλέπει πως η πολιτική του παρουσία τελείωσε γρήγορα, όπως γρήγορα τον ξέχασαν και οι θεσσαλονικείς.

Η παράταξη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης φαίνεται πως είναι υπό διάλυση καθώς αυτή την εικόνα παίρνουμε απο τα δημοτικά συμβούλια .. μάλιστα οι ερωτήσεις και τα θέματα που αναπτύσσονται δείχνουν το ενδιαφέρον της προσωπικής προβολής και όχι το συμφέρον της πόλης. Αποκορύφωμα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ένας πρώην αντιδήμαρχος ονόματι Ιακώβου ρωτούσε με ένταση γιατί δεν έλαβε τα αποσπάσματα από την ομιλία του στο Δημοτικό Συμβούλιο από την δημοτική τηλεόραση.. Φανταστείτε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να έδειχνε το ίδιο ενδιαφέρον και πάθος για την καθαριότητα της Θεσσαλονίκης όταν ήταν αντιδήμαρχος και άφησε μια πόλη βρώμικη.

Μιας και σας ανέφερα για τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης , Κωνσταντίνο Ζέρβα, να σας θυμίσω ότι είχε ακουστεί ότι θέλει να αναλάβει πρόεδρος στην Αττικό Μετρό.. Ξέρετε τι απάντηση πήρα; Η πόλη θέλει το έργο να ολοκληρωθεί.. φανταστείτε τι πιστεύει ο κόσμος για τον πρώην Δήμαρχο..

Απογοητευμένος μαθαίνω πως είναι πρώην Δήμαρχος, Δήμου της Κεντρικής Μακεδονίας που πίστευε ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ξεκινήσει από μόνος του περιοδείες σε γειτονικούς δήμους και συναντήσεις με Δημάρχους πιστεύοντας ότι θα πείσει το κόμμα πως έχει επιρροή και θα είναι χρήσιμος στο να φέρει ψήφους… Φυσικά κάνει πως δεν ξέρει και θέλει να ξεχάσει ότι ο κόσμος του Δήμου του, τον αποδοκίμασε για τις ψεύτικες υποσχέσεις του και τα απίστευτα κατορθώματα του.. Τώρα κάθε μέρα περιμένει το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου που ζήτησε η νέα δημοτική αρχή για τα πεπραγμένα της θητείας του.. Μαθαίνω ότι θα είναι δύσκολα τα πράγματα..

Μην μου πείτε ότι δεν βρήκατε το όνομα.. Σκεφτείτε, δεν χρειάζονται και… άλματα…

Ποιος δήμαρχος, Δήμου της Δυτικής Μακεδονίας, δεν μπορεί να πάει ούτε… τουαλέτα χωρίς να ρωτήσει τους υπαλλήλους του Δήμου του και είναι έρμαιο των διαθέσεώς τους;  Η θέση του δημάρχου απαιτεί διοίκηση και αποφασιστικότητα.  Ειδάλλως ονομάζεται διαχείριση.

Καλή σας συνέχεια .. και καλή Ανάσταση