Σε διάλυση η παράταξη Ζέρβα στο Δημοτικό Συμβούλιο

από Team MyPortal.gr
sms

Εικόνα διάλυσης παρουσιάζει η παράταξη «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα στο Δημοτικό Συμβούλιο.   Δεν είναι μόνο οι απουσίες του πρώην δημάρχου από τις συνεδριάσεις αλλά και ότι δεν υπάρχει συνεννόηση και συντονισμός μεταξύ των μελών της.

Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης έλεγε στο MyPortal.gr πως η ομάδα δεν συντονίζεται ούτε καν πριν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ώστε να υπάρχει μια κοινή γραμμή στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ή να αποφασίζονται τα θέματα στα οποία θα δοθεί έμφαση.  Ο καθένας τραβάει το δικό του δρόμο και χαράσσει τη δική του στρατηγική και σε ότι αφορά τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης αλλά και αυτής.

Ένα απλό παράδειγμα δείχνει την κατάσταση που επικρατεί.  Χθες κατά την κορυφαία στιγμή «λογοδοσίας» της διοίκησης του Δήμου στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η παράταξη «σήκωσε» αντιπολιτευτικά δια του δημοτικού συμβούλου της Κώστα Ιακώβου το θέμα των…. αποσπασμάτων στους δημοτικούς συμβούλους των τοποθετήσεών τους στις συνεδριάσεις από την TV100.

Mιλάμε στρίμωξαν τον Αγγελούδη στο καναβάτσο…