Παρασκήνια της εκδήλωσης Ζέρβα, οι ομιλίες των υποψηφίων και οι πολιτικοί αρχηγοί στη Θεσσαλονίκη

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Γέρων”

Το MyPortal.gr σας ενημέρωσε εγκαίρως χθες για τις γαλάζιες και άλλες παρουσίες στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα. Ισχυρή ήταν και η “καραμανλική” παρουσία άλλωστε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής πραγματοποίησε συνάντηση στήριξης του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Στο “Βελλίδειο” χθες μεταξύ άλλων είδαμε τους Βάκη Φραντζή, Δημήτρη Τσάμη και Τέλη Θωμόπουλο.

Κατά την υποδοχή του Zέρβα στο “Βελλίδειο”, ο Σταύρος Καλαφάτης που κάθονταν στην πρώτη σειρά ευχήθηκε στον δήμαρχο “με έναν πόνο”, υπονοώντας την εκλογή του απο τον πρώτο γύρο.

Η εκδήλωση της παράταξης “ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη” ήταν επιτυχημένη και για αυτό ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας Μηνάς Σαμαντζίδης δεν έκρυβε την ικανοποίησή του. Τώρα θα μπορέσει να ασχοληθεί και με την δική του κεντρική προεκλογική ομιλία που θα γίνει τη Δευτέρα στο “Μακεδονία Παλάς”.

Στο “Βελλίδειο” διοργανώνει τη Δευτέρα την κεντρική του προεκλογική εκδήλωση και ο Στέλιος Αγγελούδης ενώ την ίδια ημέρα στο Βασιλικό Θέατρο θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του Δρόσου Τσαβλή. Ο Σπύρος Πέγκας θα μιλήσει την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στο Θέατρο Κήπου.

Eντύπωση προκαλεί, και όχι μόνο σε μένα αλλά και σε στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, το γεγονός ότι αν και το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λάβει επίσημη θέση υπερ κάποιου υποψηφίου στο Δήμο Θεσσαλονίκης, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης Ευρυβιάδης Ελευθεριάδης τάσσεται δημόσια και ανοικτά υπέρ της υποψηφιότητας του Στέλιου Αγγελούδη.

Την Τετάρτη θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός για την υπογραφή της σύμβασης λειτουργίας του Μετρό και την παρουσίαση της ανάπλασης του ΦΙΞ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει και συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, για τη στήριξη της υποψηφιότητάς του.

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν όμως την επόμενοι εβδομάδα και οι πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, για να στηρίξει Πέγκα και Μυλόπουλο, και του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, για να στηρίξει τον Χρήστο Παπαστεργίου