ΟΝΝΕΔ: Εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια – «Ζήτημα Ζωής – Υπόθεση όλων μας»

Εκδήλωση για την Οδική Ασφάλεια «Ζήτημα ζωής – Υπόθεση όλων μας» πραγματοποιεί η ΟΝΝΕΔ στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει κατορθώσει τα τελευταία χρόνια να μειώσει τον αριθμό των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα, εξακολουθεί να θρηνεί εκατοντάδες θύματα κάθε χρόνο και χιλιάδες τραυματίες. Η οδική ασφάλεια είναι ζήτημα ζωής και αποτελεί ευθύνη και υπόθεση όλων όσοι κυκλοφορούν στους δρόμους.

Κεντρικοί προσκεκλημένοι της εκδήλωσης θα είναι ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο παραολυμπιονίκης στα 100 μ. πρόσθιο Αντώνης Τσαπατάκης, η πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά και η Αστυφύλακας της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών Αθανασία Κακαρίκου.

«Η οδική ασφάλεια μας αφορά όλους. Η κοινωνία μας έχει συγκλονιστεί πολλές φορές από ατυχήματα στο δρόμο, που έχουν στοιχίσει τη ζωή σε νέους ανθρώπους και έχουν βυθίσει στο πένθος εκατοντάδες οικογένειες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουμε με στοιχεία να αναδείξουμε το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να μπορέσουμε να γλιτώσουμε όσες περισσότερες ανθρώπινες ζωές μπορούμε», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

No Comments Yet

Comments are closed