Η συγγνώμη και οι αιχμές της αντιπροέδρου της ΕΥΑΘ

Με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ και στέλεχος των ΑΝΕΛ Στέλλα Βαλάνη ζήτησε συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς για τα προβλήματα υδροδότησης και την ταλαιπωρία που υπέστησαν. «Από τη θέση της αντιπροέδρου της ΕΥΑΘ, ως μέλος Δ.Σ. χωρίς εκτελεστικές αρμοδιότητες, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπολίτες μου, ιδιαίτερα από εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο αυτές τις μέρες από την έλλειψη νερού, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η δική μου οικογένεια». Παράλληλα άφησε αιχμές καθώς διατύπωσε επιφυλάξεις για το πώς έγινε η κατανομή του νερού ανά περιοχές όλες αυτές τις ημέρες του προβλήματος ενώ σημείωσε την ανάγκη αναζήτησης και απόδοσης ευθυνών.

Συνεχάρη τους εργαζομένους για τις προσπάθειές τους αλλά έθεσε το ερώτημα γιατί το 2012 απεντάχθηκε το έργο (αγωγός και αντλιοστάσιο) για την αύξηση της ποσότητας του νερού που έρχεται από τον Αλιάκμονα.

 

Όλη η ανάρτησή της

Από τη θέση της αντιπροέδρου της ΕΥΑΘ, ως μέλος Δ.Σ. χωρίς εκτελεστικές αρμοδιότητες, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπολίτες μου, ιδιαίτερα από εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο αυτές τις μέρες από την έλλειψη νερού, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η δική μου οικογένεια.

Θέλω να συγχαρώ τους εργαζόμενους της εταιρίας, που έδωσαν άλλη μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό δουλεύοντας νυχθημερόν, χωρίς διάλειμμα, και να εκφράσω τις σοβαρές επιφυλάξεις μου για τη διαχείριση κατανομής της διαθέσιμης ποσότητας νερού ανά περιοχές, κατά τις ημέρες αποκατάστασης της βλάβης.

Θα ήταν όμως άδικο να μην υπενθυμίσω ότι η κατασκευή μιας δεύτερης εγκατάστασης επεξεργασίας νερού και παράλληλα αγωγού που θα τροφοδοτεί την πόλη με επιπλέον 150.000 κυβικά μέτρα τη μέρα, προκηρύχθηκε το 2012 αλλά απεντάχθηκε από τη συγχρηματοδότηση με την Ε.Ε. (γιατί άραγε;) για να ξαναμπεί σε τροχιά προκήρυξης τον τελευταίο καιρό!

Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να αναζητηθούν και να αποδοθούν ευθύνες σε όποιον αναλογούν. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

No Comments Yet

Comments are closed