Ενθουσιώδης υποδοχή Καραμανλή στο “Βελλίδειο” – Τί είπαν Τζιτζικώστας, Σπηλιόπουλος (ΦΩΤΟ)

Πριν μισή ώρα έφτασε στο “Βελλίδειο” για την ομιλία του στην εκδήλωση της ΝΔ Θεσσαλονίκης ο πρώην πρωθυπουργός συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα . Τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Τάσος Σπηλιόπουλος ενώ καταχειροκροτούμενος και υπό επευφημίες των φίλων της ΝΔ που γέμισαν ασφυκτικά το “Βελλίδειο” εισήλθε στην αίθουσα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή ενός βίντεο με στιγμές από την ιστορία της ΝΔ και ομιλίες όσων διετέλεσαν αρχηγοί της.

Πριν την ομιλία του κ. Καραμανλή θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών σε Α’ και Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος τόνισε πως η εκδήλωση στέλνει μήνυμα ότι στις εκλογές η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και αποκτά αυτοδύναμη κυβέρνηση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναφερόμενος στον Κώστα Καραμανλή ο κ. Τζιτζικώστας τον χαρακτήρισε ψυχή και καρδιά της παράταξης σημειώνοντας πως ένωσε τους Έλληνες και ήξερε να λέει τα μεγάλα “όχι” και πάντα την αλήθεια.

Στην εισαγωγή του ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Τάσος Σπηλιόπουλος επισήμανε ότι η σημερινή εκδήλωση ονομάζεται ενότητα, αλήθεια και νίκη και παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΝΔ δίνοντας έμφαση στην μείωση των φόρων που, όπως είπε, θα προσελκύσει επενδύσεις και θα δημιουργήσει χιλιάδες καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας.

“Σας καλώ όλους που δίνετε τον αγώνα να εκλεγείτε να διασπείρετε τον προγραμματικό μας λόγο ενημερώνοντας τον κάθε θεσσαλονικιό. Όλοι πρέπει να μιλήσουμε με τον κάθε πολίτη. Όλοι οφείλουμε να απευθύνουμε κάλεσμα ενότητας, ομοψυχίας και ελπίδας σε όλους τους Έλληνες για να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας και σε αυτές των παιδιών μας. Να τους εξηγήσουμε ότι ζητάμε ισχυρή εντολή για να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες ακυβερνησίας λόγω της απλής αναλογικής”, τόνισε.

 

No Comments Yet

Comments are closed