Οι υποψήφιοι με Ζέρβα και Τζιτζικώστα, οι κινήσεις Ορφανού και Σαββάκη και η πράσινη προσπάθεια ενότητας στην Καλαμαριά

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Η εβδομάδα ήταν έντονη στην παραπολιτική ατζέντα και στον τομέα της αυτοδιοίκησης. Για να δούμε τι έχουμε για εσάς..

Κλείδωσε η υποψηφιότητα Ορφανού για την Α’ Θεσσαλονίκης. Ο πρώην υπουργός ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία του με έντονη βαρύτητα και στις δυτικές περιοχές αλλά και στην υπόλοιπη Θεσσαλονίκη.  Ο υπουργός επιμένει επίσης πως θα είναι και υποψήφιος δήμαρχος.

Ο απόστρατος αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας Ανεστίδης Κωνσταντίνος, έκλεισε με το ψηφοδέλτιο του Τζιτζικώστα. Σοβαρή επιλογή…

Ο Παντελής Καζαντζίδης συνεχίζει στην περιφέρεια ως υποψήφιος παρά τις φημολογίες που το ήθελαν υποψήφιο με τον Ζέρβα στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η νέα ανακοίνωση ονομάτων απο την παράταξη Ζέρβα. Θα είναι πρόσωπα όπως μαθαίνω τα οποία ήταν κοντά του απο το 2019 όταν είχε κατέβει για δήμαρχος..

Μαθαίνω πως κοντά στο να “κλείσει” για να κατέβει στον Δήμο Θεσσαλονίκης με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα  είναι ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας οδοντιάτρων και πρώην πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Αθανάσιος Δεβλιώτης. Με μακρά πορεία στην ΟΝΝΕΔ και ξεχωριστή συνδικαλιστική εμπειρία.

Συνεχίζει τα ραντεβού για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του ο Σαββάκης. Μαθαίνω πως όλοι ακόμα είναι διστακτικοί στο να πουν το «ναι».

Εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Καλαμαριάς στο θεατράκι Χηλής παρόντων των πρώην δημάρχων με σκοπό την ενότητα του χώρου και κυρίως την ενίσχυση για τις εθνικές εκλογές που τους «καίει». Απο τις πληροφορίες μαθαίνω χαιρετισμό θα κάνουν και οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι που προέρχονται από τον χώρο…

Μιας και είπαμε για τον Δήμο Καλαμαριάς μαθαίνω πως ξεκίνησε δημοσκόπηση για να μετρηθούν ποιοτικά ποσοστά για τα μεγάλα θέματα και πρόθεση ψήφου για τα πρόσωπα που θα κατεβούν..

Στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου μαθαίνω πως ως προσωπικό στοίχημα έχει πάρει την επανεκλογή Μανδαλιανού ο Κωστής Σωτηράκης καθώς κινεί τα νήματα της προεκλογικής στρατηγικής και των κινήσεων… και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία

Αυτά τα ολίγα για σήμερα.