Οι συζητήσεις Γάκη με Αγγελούδη, ο Χατζηπαναγής για τις δημοτικές εκλογές. το τρέξιμο της Φαίης Τύρη και ο αγώνας ταχύτητας του Αβδελά

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Μύρισε εθνικές εκλογές και επίσημα πλέον και ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις 21 Μαΐου. Για να δούμε τι έχουμε όμως σε επίπεδο παραπολιτών και παραδημοτικών…
Ο Απόστολος Αβδελάς , Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Α Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Λύση είναι ένα απο τα πρόσωπα τα οποία ξεχωρίζουν στην μάχη του σταυρού και θεωρείται από τα φαβορί για την επανεκλογή του με καθημερινό αγώνα και καθημερινή τριβή με πολλά και σημαντικά θέματα. Μια δεύτερη περίπτωση απο την Ελληνική Λύση που ξεχωρίζει στην ίδια εκλογική περιφέρεια είναι ο Γιώργος Κομνηνός.  Για να δούμε τι θα γίνει στην τελική κούρσα εκλογής τους..
Μιας και πιάσαμε τα κόμματα και τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές , στην Νέα Δημοκρατία στην Α Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά η Φεβρωνία (Φέη) Τύρρη η οποία φαίνεται πως θα σηκώσει μεγάλο βάρος στα δυτικά όπου η ΝΔ χρειάζεται ενίσχυση.
Δεν θα είναι υποψήφιος ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς με τον Γιώργο Τσαμασλή στον Δήμο Θερμαϊκού όπως δήλωσε η κόρη του..
Μαθαίνω από την πιάτσα πως ο Σάκης Τζακόπουλος έχει έτοιμο τα 2/3 του ψηφοδελτίου του και θα ανακοινωθεί σύντομα σε μεγάλη εκδήλωση.. επίσης μαθαίνω ότι μιλάει με αρκετούς επώνυμους ένας απο τους οποίους όπως με είπαν ειναι ο γνωστός βετεράνος ποδοσφαιριστής Βασίλης Χατζηπαναγής.
Κοντά έχουν βρεθεί το τελευταίο διάστημα δύο εν ενεργεία  δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης  με τον Στέλιο Αγγελούδη και μάλιστα φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει να κατέβουν μαζί του..  Όνομα θα σας πω μόνο για τον ένα και την επόμενη φορά τον άλλον.. ο λόγος είναι όπως μαθαίνω  για τον Βασίλη Γάκη που φαίνεται να αφήνει το όνειρο της διεκδίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης και θα συμπορευτεί με τον Στέλιο Αγγελούδη.  Ο άλλος είναι μέλος της διοίκησης , πλέον όμως απέχει απο τα δημοτικά συμβούλια.. ονόματα προσεχώς..
Σταθερά και δυναμικά ανακοινώνονται κάθε μέρα νέα ονόματα από την πλευρά του Χρήστου Βάρδα για τον Δήμο Καλαμαριάς. Ήδη το ψηφοδέλτιο έχει φτάσει σε 80% πληρότητα και έπεται συνέχεια δυναμική όπως μαθαίνουμε από τον πεζόδρομο Καλαμαριάς..
Πλέον χωρίς φρένα πηγαίνουν οι υποψήφιοι βουλευτές όλων των κομμάτων ενόψει των εκλογών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα από την Νέα Δημοκρατία οι εκλεγμένοι Άννα Ευθυμίου και Δημήτρης Κούβελας και ο πολιτευτής Νίκος Καραγιαννακίδης.. 
Αυτά τα ολίγα για σήμερα