Η σημαντική παρουσία Μήτρου, το έργο της Κοσμοπούλου, η Νίκη του Λαγκαδά, η Όλια που ξεχωρίζει και το τρέξιμο του Πρέλεβιτς

από Team MyPortal.gr
sms
Γράφει ο “Φωτογράφος” 
Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το ζητούμενο πλέον είναι από όσο διαφαίνεται οι συμμαχίες και οι εν γένει στρατηγικές των επιτελείων. Για να δούμε τι έχουμε σήμερα για εσάς.
Μέρα και νύχτα, χωρίς σταματημό , προχωράνε τα τεχνικά έργα στον Δήμο Θεσσαλονίκης με την υψηλή εποπτεία του Δημήτρη Μήτρου ο οποίος δεν έχει σταματήσει λεπτό. Όλο το βάρος το έχει σηκώσει στις πλάτες του με τα έργα, είτε παλαιότερα , είτε καινούργια να προχωράνε σε εντατικούς ρυθμούς..
Μιας και πιάσαμε τον Δήμο Θεσσαλονίκης , σημαντική είναι η συνεισφορά της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννας Κοσμοπούλου, στο έργο που επιτελεί ο Δήμος με σημαντικές τοποθετήσεις και παρεμβάσεις σε καθημερινά ζητήματα και θέματα…
Δημοσκοπήσεις δίνουν και παίρνουν καθημερινά ειδικά για τους μεγάλους Δήμους. Δεν θα μείνω σε αυτό καθώς μου αρέσει να παρατηρώ τον πραγματικό παλμό..  Και για να σας πω τι εννοώ θα μείνω στον Δήμο Λαγκαδά όπου η Νίκη Ανδρεάδου έχει παράσταση νίκης και μάλιστα σημαντική έναντι του αντιπάλου της. Μάλιστα δεν έχει σταματήσει σε ημερήσια βάση να ανακοινώνει 4-5 στελέχη από το ψηφοδέλτιο της…  Όποιοι δε είδαν τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στα εγκαίνια του προεκλογικού της κέντρου της περασμένη Παρασκευή, κατάλαβαν γιατί η Νίκη θα εκλεγεί απο την πρώτη Κυριακή.
Έχει οργώσει στην κυριολεξία όλη την περιφέρεια με καταιγιστικούς ρυθμούς και συνεχόμενες περιοδείες. Ο λόγος για τον γνωστό μπασκεμπολίστα Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Ο Μπάνε ξέρει από οργάνωση και πειθαρχία και αυτό φαίνεται και στην προεκλογική περίοδο..
Mιας και σας μιλάω για τις περιφερειακές θέλω να κρατήσετε το όνομα της αγαπημένης γιατρού Όλιας Βασιλάκη-Καρόζη. Πιστεύω πως θα είναι απο τις εκπλήξεις  αυτών των περιφερειακών εκλογών καθώς παρατηρώ αυξημένα αντανακλαστικά και πολλές παρουσίες, παντού. Όποιος θέλει να εκλεγεί – ιδιαίτερα φέτος – πρέπει να τρέξει και αυτό η Όλια το ξέρει καλά. Μαζί με το πολύ καλο της όνομα στον ιατρικό – νοσοκομειακό χώρο αλλά και την κοινωνική της δράση, θα είναι μέσα στα φαβορί.
Νικητής με παράσταση νίκης από την πρώτη Κυριακή μαθαίνω θα είναι ο Γιάννης Κορεντζίδης για τον Δήμο Καστοριάς… Η κυριαρχία του σε όλα τα επίπεδα και ειδικότερα στο ποιοτικό ψηφοδέλτιο που έχει του δίνει σαφές προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του..  Αυτές τις ημέρες οργώνει όλα τα χωριά του Δήμου παρουσιάζοντας το έργου του.
Από τα δυτικά, και ειδικότερα στον Δήμο Παύλου Μελά,  μαθαίνω πως έχει οργώσει στην κυριολεξία όλες τις γειτονιές ο Γιώργος Λίλτσης και κινείται δυναμικά για την νίκη.. Από όσο  μαθαίνω εκεί θα κινηθούν στον δεύτερο γύρο οι εκλογές για την ανάδειξη δημάρχου…
Αυτά τα ολίγα για σήμερα