Ανακοινώνει τις επόμενες ημέρες ο Αταμιάν- Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για το ψηφοδέλτιό του

από Team MyPortal.gr
sms

Έτοιμος να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Ωραιοκάστρου είναι ο γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής και πρώην αντιδήμαρχος, Πέτρος Αταμιάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του myportal.gr ο κ. Αταμιάν έχει ήδη αποφασίσει την ονομασία του συνδυασμού του με τον οποίο θα διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο ενώ έχει προχωρήσει σε συζητήσεις για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου του με πρόσωπα και από τις τρεις δημοτικές ενότητες του δήμου.

Όπως ακούγεται, ο γνωστός αυτοδιοικητικός έχει ήδη “κλειδώσει” ορισμένες υποψηφιότητες με τους οποίους έχει δώσει τα χέρια μεταξύ των οποίων ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος και πολιτευτής της ΝΔ Γιώργος Καγιάς, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μοδίτσης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Παντελής Πορφυριάδης, η πρώην πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΩ Ρένα Αντωνιάδου, ο εκπαιδευτικός Μίλτος Πέντας, ο Παναγιώτης Κουφουνάκης, η νοσηλεύτρια Αργυρώ Πανανάκη κ.α. Το ψηφοδέλτιο του κ. Αταμιάν θα στελεχώσουν επίσης πρώην αντιδήμαρχοι και πρόεδροι τοπικών συμβουλίων και επιχειρηματίες της περιοχής ενώ έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να στηρίξουν την προσπάθειά του και στελέχη άλλων παρατάξεων.