Τι θα κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης στη (δύσκολη για τη ΝΔ λόγω ΠΑΟΚ) Θεσσαλονίκη

Στους κόλπους της οικογένειας και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ το κλίμα -και πάλι- δεν είναι το καλύτερο δυνατό για τη Νέα Δημοκρατία. Έτσι η διήμερη επίσκεψη του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο αποκτά πρόσθετο ενδιαφέρον για το αν δεχθεί στις εκδηλώσεις που θα συμμετέχει ή στείλει από αυτές σχετικά μηνύματα.

Σε σημερινή του συνέντευξή πάντως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στο θέμα λέγοντας, απευθυνόμενος στους φιλάθλους του δικεφάλου πως «κανείς δεν κυνηγάει τον ΠΑΟΚ, ούτε θέλει να τον δει να καταστρέφεται επειδή ο κ. Σαββίδης έκανε αυτό που έκανε. Πολύ περισσότερο εγώ που αγαπώ αυτή την ομάδα».

Ο Γεωργιάδης έρχεται στη Θεσσαλονίκη προσκεκλημένος του πρώην υπουργού Θόδωρου Καράογλου και θα μιλήσει σε τρεις εκδηλώσεις του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΝΔ το Σάββατο στις 19:30 στα Κουφάλια και την Κυριακή στις 11:00 στο Καβαλάρι και στις 18:30 στην Επανομή. Το πρόγραμμά του θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 18:30 με ομιλία σε εκδήλωση που διοργανώνει στο Αριστοτέλειον η Ανατολή Κωνσταντινίδου με θέμα την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed