ΟΝΝΕΔtalks: Σειρά συζητήσεων με ζωντανή μετάδοση στο Youtube – Πρεμιέρα με Πιερρακάκη

Η ΟΝΝΕΔ εγκαινιάζει μια νέα σειρά συζητήσεων μέσω τηλεδιάσκεψης με τίτλο «ΟΝΝΕΔtalks» που θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της στο Youtube onnedtv:

https://www.youtube.com/channel/UCQqiEFCaD6svg9rd__EfHuA

Οι συζητήσεις θα αφορούν ζητήματα επικαιρότητας που απασχολούν τους νέους ανθρώπους και όχι μόνο, την αντιμετώπιση της πανδημίας, τη νέα πραγματικότητα που αυτή διαμορφώνει για το επόμενο διάστημα και, κυρίως, τις καινούριες λύσεις «που μπορούμε μαζί να δώσουμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας», επισημαίνει η Νεολαία της ΝΔ.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 24 Απριλίου και ώρα 15:00 με την πρώτη θεματική συζήτηση με τίτλο: «Ψηφιακό κράτος: από εκκρεμότητα, αναγκαιότητα».

Καλεσμένος ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος θα αναπτύξει τα βήματα της κυβέρνησης προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των μελών της Οργάνωσης.

Στο μήνυμά του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης επισημαίνει:

Προσαρμοσμένοι στις ειδικες συνθήκες των ημερών, ξεκινάμε αύριο μια νέα σειρά θεματικών συζητήσεων μέσω τηλεδιάσκεψης, οι οποίες θα προβάλλονται ζωντανά. Η αρχή γίνεται με τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης. Η δράση και οι παρεμβάσεις μας δεν σταματούν.

Παύλος Μαρινάκης
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ

Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας με τους εξής τρόπους:

  • Στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση [email protected]

  • Μέσω μηνύματος στη σελίδα της ΟΝΝΕΔ στο facebook

  • Με μήνυμα στο Instagram της ΟΝΝΕΔ

Συντονιστείτε στο κανάλι μας στο YouTube!

YOUTUBE
No Comments Yet

Comments are closed