Καταδίκασαν τα επεισόδια του Σαββάτου Μπουτάρης και Καλαφάτης

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο κατά τη διάρκεια της πανβαλκανικής κινητοποίησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καταδίκασε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. «Κρίμα και ντροπή, Σάββατο μεσημέρι να αποκλείεται το κέντρο για χάρη ποιου πράγματος; Δεν είναι καλό όλο αυτό», τόνισε μεταξύ άλλων.

Την καταδίκη του για τα επεισόδια του Σαββάτου εξέφρασε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Σταύρος Καλαφάτης. «Αναρχικοί από όλα τα Βαλκάνια επέλεξαν τη Θεσσαλονίκη για να προκαλέσουν τόσο με την παρουσία τους όσο και με τα συνθήματά τους», τόνισε ο κ. Καλαφάτης. «Η πρότασή μου προς το δημοτικό συμβούλιο είναι πως η φωνή μας πρέπει να είναι καθαρή ότι δεν δεχόμαστε τέτοια άτομα στην πόλη μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παίρνοντας τον λόγο η επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» Ρία Καλαφακάκου τόνισε ότι είναι αντίθετη με τις καταστροφές αλλά όπως είπε το δικαίωμα γνώμης είναι συστατικό της Δημοκρατίας.

No Comments Yet

Comments are closed