Γιατί ο Τανιμανίδης «πλακώθηκε» με τον Τούρκο καναλάρχη και δεν θα κάνει το Survivor 3! «Είσαι αχάριστος…»

Τρομερό παρασκήνιο μόνο στο Vanda’s και το Youweekly.gr!

Εκτός συγκλονιστικής ανατροπής σας ενημερώνω ότι ο νιόπαντρος Σάκης Τανιμανίδης δεν θα κάνει το Survivor 3,ότι κι αν άλλο ακούγεται αυτή τη στιγμή σε internet, περιοδικά και τηλεόραση.

Σήμερα από την στήλη μου το Vanda’s blog στο Youweekly.gr σας έχω ένα καυτό ρεπορτάζ με
πηγές πληροφόρησης μου από την μεριά του Τούρκου παραγωγού Ατζουν Ιλιτζαλί. Διαβάστε παρακάτω…

Τώρα θα μου πείτε,πως γίνεται εκεί που ο Σάκης Τανιμανίδης είχε εξαιρετικές σχέσεις με τον Τούρκο παράγωγο, ξαφνικά να μην λένε ούτε καλημέρα. Τι έχει συμβεί ποιο είναι το παρασκήνιο αυτής της φιλίας που μετατράπηκε σε κόντρα. Μία κόντρα που θα αφήσει κενό στην παρουσιαστή του Survivor 3 όποτε και αν αυτό γίνει.

 

Το παρασκήνιο λοιπόν της κόντρας έχει να κάνει με το ευαίσθητο κομμάτι των χρημάτων. Ο Σάκης Τανιμανίδης όπως λένε οι Τούρκοι θεωρεί ότι η αμοιβή του για την παρουσίαση του παιχνιδιού είναι εξαιρετικά χαμηλή σε σχέση με τη δουλειά που κάνει.

«Ο Σάκης πιστεύει, -λένε οι Τούρκοι που μίλησα- ,ότι δέχτηκε να κάνει το πρώτο πειραματικό Survivor με πολύ χαμηλή αμοιβή. Θεωρεί δηλαδή ότι εμείς ουσιαστικά του προτείναμε την παρουσίαση με πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που πιστεύει ο Σάκης ότι παίρνουν άλλοι παρουσιαστές στην Ελλάδα. Δε γνωρίζουμε τις αμοιβές άλλων Ελλήνων παρουσιαστών ούτε γνωρίζουμε τα πρόσωπα που έχει στο μυαλό του ο Σάκης Τανιμανίδης. Εμείς είμαστε μία εταιρεία που λειτουργούμε με αυστηρά προγράμματα οικονομικής φύσεως που επιτρέπουν στις εκπομπές μας να είναι κερδοφόρες. Δεν υποκύπτουμε και δεν υποχωρούμε σε παράλογες απαιτήσεις ανθρώπων που όταν συνεργάστηκαν μαζί μας θεωρούσαν τους εαυτούς τους αληθινά τυχερούς»

Οι Τούρκοι λένε χωρίς να το δηλώνω επισήμως ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει ξεκινήσει να έχει παράλογες απαιτήσεις σε όλα τα επίπεδα της παραγωγής του Survivor.

 

Από το περσινό παιχνίδι του survivor 2 ότι είχε ζητήσει αύξηση κατά 25 τοις 100 για να παρουσιάσει το Survivor 3 ζήτησε αύξηση 50 τοις 100 και απίστευτες απαιτήσεις σε επίπεδο παραγωγής παροχών εισιτηρίων και αλλά πολλά.

Άρα οι σχέσεις του Σάκη Τανιμανίδη με τον Tούρκο παράγωγο είναι παγωμένες. Ο Tούρκος δεν έστειλε καν δώρο γάμου στο Σάκη και ούτε καν προσωπικές ευχές. Οι πηγές μου λένε ότι είναι εξαιρετικά εκνευρισμένος με την στάση που κρατάει ο Έλληνας παρουσιαστής απέναντι στον ίδιο αλλά και την παραγωγή. Ο Τούρκος καναλάρχης θεωρεί ότι έδωσε μια φοβερή ευκαιρία στον Σάκη να αναπτύξει το ταλέντο του και αυτός επιστρέφει αυτή την ευκαιρία και την αγάπη με πόλεμο στο παρασκήνιο αλλά και αληθινή αχαριστία.

Ίσως η Μαρία Μπακοδήμου που έχει άριστες σχέσεις με τον Ατζούν ίσως γίνει η γέφυρα μεταξύ των 2 ανδρών για να τα βρούνε…

No Comments Yet

Comments are closed