Τα παραπολιτικά της ΔΕΘ, η δυναμική παρουσία της ΟΝΝΕΔ, το θερμό καλωσόρισμα Οικονόμου και ο γάμος 

από Team MyPortal.gr
sms

Γράφει ο “Φωτογράφος” 

Σε ρυθμούς ΔΕΘ κινείται η Θεσσαλονίκη με κύριο μενού τις πολιτικές εξαγγελίες , τα παραπολιτικά, τα τραπεζώματα και τις πολιτικές ζυμώσεις.

Παρατήρησα έντονη παρουσία της Εύας Καιλή στην πόλη, κύριο αντικείμενο από τις συζητήσεις που μου μεταφέραν τα ευρωπαϊκά προγράμματα, τα αναπτυξιακά εργαλεία και τα ευρωπαικά κονδύλια αλλά και οι πολιτικές εξελίξεις.

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκε στον γάμο του υιού Καράογλου με παρουσίες πολιτικές, επιχειρηματικές τόσο στην εκκλησία όσο και στο χώρο που πραγματοποιήθηκε μετά η δεξίωση. πολλές παρουσίες δημάρχων και ανθρώπων της αυτοδιοίκησης με τα πηγαδάκια και τις ζυμώσεις να έχουν την τιμητική τους.. Στο γλέντι πάντως την τιμητική του είχε και ο Στράτος Σιμόπουλος ο οποίος έσυρε τον χορό μετά βεβαίως απο τον ευτυχή πατέρα, πρώην ΥΜΑΘ που του έδωσε και κατάλαβε σε όλα τα είδη χορού.

Έντονα ακούγεται το όνομα του Στάθη Κουτσοχίνα , πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης , για υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με το ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ.

Έντονη η παρουσία της νεολαίας της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ ΝΔΦΚ με εκατοντάδες κόσμου στο κάλεσμα που έγινε με την παρουσία του πρωθυπουργου σε κεντρικό καφέ της πόλης.. και εκεί τα πηγαδάκια πολλά όπως και τα πρόσωπα

Πανταχού παρών και ενεργά παρών ο γραμματέας του κόμματος Παύλος Μαρινάκης σε κάθε κομματική εκδήλωση και σε κάθε εμφάνιση του πρωθυπουργού. Μαζί του φυσικά και ο Γιάννης Μπρατάκος που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα δίπλα στον πρωθυπουργό

Πιο πριν είχε ακολουθήσει το καθιερωμένο κάλεσμα του πρωθυπουργού στο Electra Palace για τους δημοσιογράφους παρόντος του κυβερνητικού εκπροσώπου και υπουργού Γιάννη Οικονόμου.. η ατμόσφαιρα θερμή και οι συζητήσεις πολλές με έντονο θέμα και ενδιαφέρον για την κεντρική ομιλία του..

Τις εντυπώσεις πάντως έκλεψαν και τα εστιατόρια της πόλης και ειδικότερα του κέντρου τα οποία ήταν γεμάτα απο κρατήσεις μέρες πριν όπως φυσικά και όλα τα ξενοδοχεία της πόλης.. ανάμεσα σε πολλά τραπέζια είδα και τον Νίκο Καραγιαννακίδη ο οποίος είχε οργώσει όλες τις εκδηλώσεις..

Τραπέζι απο την Διοικούσα Θεσσαλονίκης έγινε σε γνωστό bar restaurant στα ανατολικά της πόλης με κεντρικό καλεσμένο τον Τάκη Θεοδωρικάκο… παρών και ο πρόεδρος του Οικονομικού επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Γεωργιάδης…

Σε αυτοδιοικητικό επίπεδο έμαθα πως κανονικά θα κατέβει ο Αστέριος Ζωγράφος στον Δήμο Πολυγύρου για ακόμα μια φορά…

Αυτά τα ολίγα για σήμερα