Τ. Θεοδωρικάκος, στο MyPortal.gr (vid): «Κάνουμε τα πάντα ώστε να είναι ασφαλείς οι Έλληνες πολίτες»

από Team MyPortal.gr

Στην καθημερινή πίεση από τη γειτονική Τουρκιά, η οποία εργαλιοποιεί συστηματικά το μεταναστευτικό, αναφέρθηκε ο υπουργός, στο WebTV του MyPortal.gr. Οι Έλληνες συνοριοφύλακες, εφαρμόζοντας το σχέδιο «Ακρίτας», σε συνεργασία με στρατό και πολίτες, αγωνίζονται να περιφρουρήσουν τα 140 χιλιόμετρα στα οποία δεν υπάρχει φράχτης, μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

«Κάνουμε τα πάντα στα σύνορα, ενισχύουμε με κατασκευή φράχτη στα υπόλοιπα χιλιόμετρα και με ηλεκτρονικά μέσα επιτήρησης τον Έβρο για να έχουμε εικόνα του τι συμβαίνει, διεθνοποιούμε το πρόβλημα, συνεργαζόμαστε με τον Frontex, ώστε τα σύνορά μας να είναι ουσιαστικά απροσπέλαστα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, επεσήμανε την κατάσταση στα πανεπιστήμια ως κέντρα ανομίας και ορμητήρια εγκληματιών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σε αντιδιαστολή με τις παρεμβάσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα σήμερα για να προστατευτούν και να υποστηριχθούν οι Έλληνες φοιτητές.

Στην υποψηφιότητά του στο νότιο τομέα της Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία, την οποία στηρίζει διαχρονικά, είτε ως υπουργός Εσωτερικών, είτε -τώρα- ως υπουργός Δημοσίας Τάξης, αναφέρθηκε στο κλείσιμό του ο κ. Θεοδωρικάκος. Ενόψει των δύσκολων μηνών οι οποίοι επίκεινται για όλο τον κόσμο «εμείς οι Έλληνες, ξέρουμε πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε, ενωμένοι, και με την εγγύηση των σωστών αποφάσεων που παίρνει αυτή η κυβέρνηση για να στηρίξει οικονομικά όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες.» ήταν το μήνυμά του στην κάμερα.