ΣΥΡΙΖΑ: Νέα στρατηγική και ομάδες μάχης ενόψει εκλογών – Σήμερα γνωστοποιούνται τα πρόσωπα της νέας εκλογικής επιτροπής

από Team MyPortal.gr
sms

Επικαιροποίηση θέσεων, αλλαγή στρατηγικής και τακτικής και νέες ομάδες μάχης που θα επικοινωνήσουν τις θέσεις του κόμματος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά τον άμεσων κινήσεων του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της εκλογικής μάχης, με στόχο το κόμμα να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να εκπέμψει προς τους πολίτες ένα θετικό, όσο και πειστικό πολιτικό σχέδιο.

Χθες βράδυ το εκτελεστικό γραφείο το οποίο συνεδρίασε με διευρυμένη σύνθεση επικύρωσε την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να συγκροτήσει νέα εκλογική επιτροπή που θα αναλάβει τον συντονισμό του εκλογικού αγώνα ενόψει της νέας αναμέτρησης. Σήμερα θα γνωστοποιηθούν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την εκλογική επιτροπή που θα συνεδριάσει υπό τον Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα. Δημιουργείται επίσης οργανωτική επιτροπή εκλογικού αγώνα με στόχο τον οργανωτικό συντονισμό σε κάθε περιφέρεια.

Επίσης, η απόφαση, το Γραφείο τύπου από σήμερα να επικυρώνει όλες τις εμφανίσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα ενημέρωσης έως και την ημέρα των εκλογών, καταδεικνύει ότι δεν πρόκειται να επιτραπούν, ούτε να γίνουν ανεκτες παλινωδίες, δηλώσεις, θέσεις και απόψεις που δεν θα αντικατοπτρίζουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, το εκτελεστικό γραφείο υπό διευρυμένη σύνθεση θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση καθόλου τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.