Στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ο Ορφανός

από Team MyPortal.gr
sms

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον»Γιώργος Ορφανόςσυμμετείχε στο χθεσινό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας εναντίον της επικύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών, στην Πλατεία Συντάγματος.

Σε δηλώσεις του σε εκπροσώπους του Τύπου, ο κ. Ορφανός τόνισε: «Η συμφωνία των Πρεσπών δεν πρέπει να ψηφιστεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Δημιουργεί, δε λύνει προβλήματα. Αφήνει κατάλοιπα στις επόμενες γενιές». Απηύθυνε μάλιστα κάλεσμα προς τους βουλευτές να σκεφθούν σε εθνική βάση, ζητώντας από εκείνους που προτίθενται να δώσουν θετική ψήφο να το ξανασκεφθούν.

«Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να πιέσει τους βουλευτές αυτούς να αλλάξουν άποψη, πάντα όμως με ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο. Σήμερα ο κόσμος είναι ακόμη πιο αγανακτισμένος γιατί δεν τον άφησαν να διαδηλώσει» συμπλήρωσε.

Ο Γιώργος Ορφανός έχει ήδη απευθύνει κάλεσμα καταψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών  μέσω ηλεκτρονικού ψηφίσματος που απευθύνεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου.

Έχει τίτλο «Η Μακεδονία σε έχει ανάγκη ΤΩΡΑ! Μην την αφήσεις μόνη». Μπορεί ο καθένας να υποστηρίξει το ψήφισμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://chng.it/CzHkBL8dxf.