Πέθανε ο ηθοποιός Ρέι Στίβενσον

από Team MyPortal.gr
sms

Σοκ στο Χόλιγουντ έχει προκαλέσει η είδηση θανάτου του ηθοποιού Ρέι Στίβενσον.

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Thor άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 58 ετών. Τα αίτια του θανάτου του ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο Ρέι Στίβενσον ξεκίνησε την καριέρα του σε τηλεοπτικές εκπομπές τη δεκαετία του 1990 και στη συνέχεια άρχισε να παίρνει ρόλους σε ταινίες δράσης του Χόλιγουντ από τη δεκαετία του 2000.

1684785721913-758976702-ray-(2).jpg

Ο πρώτος του μεγάλος κινηματογραφικός ρόλος ήταν στην ταινία περιπέτειας «Βασιλιάς Αρθούρος» του Antoine Fuqua το 2004, όπου υποδύθηκε τον Dagonet, έναν από τους ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης.

ray-(1).jpg

Το 2008, ο Stevenson απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία της Marvel, «Punisher: War Zone», όπου υποδύθηκε τον ομώνυμο μισθοφόρο, γνωστός και ως Frank Castle. Η ταινία διανεμήθηκε από τη Lionsgate στη Βόρεια Αμερική, πριν η Disney αποκτήσει τα δικαιώματα της της Marvel και αργότερα επαναφέρει τον χαρακτήρα στη σειρά του Netflix «Daredevil».

ray-(3).jpg

Στη δεκαετία του 2010, εμφανίστηκε σε ταινίες δράσης όπως το «The Book of Eli», το «G.I. Joe: Retaliation» όπως επίσης και στη σειρά ταινιών Thor.