Ο Γ. Κουριαννίδης στο MyPortal.gr (vid): «Η ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης να στηριχθεί πάνω στο στίγμα του ελληνικού πολιτισμού»

από Team MyPortal.gr

«Η ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης να στηριχθεί πάνω στο στίγμα του ελληνικού πολιτισμού» δηλώνει ο Γιάννης Κουριαννίδης στο web tv του Myportal.gr. Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλά στην εκπομπή «Οι Απέναντι», με τους Χρήστο Τσαλικίδη και Σταύρο Οραήλογλου και δηλώνει ότι μαζί με τα μέλη του συνδυασμού του αγωνίζονται «για να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ελληνικού Έθνους».
Ως κυρίαρχο πρόβλημα της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζει την εγκληματικότητα και επισημαίνει ότι η διασφάλιση της μόνιμης συντήρησης της νέας Παραλίας είναι αναγκαία προϋπόθεση για την ευταξία της πόλης. Αναφορικά με το έργο του Μετρό κάνει για «πολιτική σπέκουλα στο σταθμό Βενιζέλου που έγινε για να αποποιηθούν όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν τις ευθύνες για τη μη χρηματοδότηση του έργου», προσθέτοντας ότι ως Θεσσαλονικείς δεν πρέπει να ανεχόμαστε να είμαστε κομπάρσοι του πολιτικού σκηνικού της χώρας. Τέλος, επισημαίνει ότι μέσα από τη διπλωματία των πόλεων μπορούμε να πετύχουμε πολλά.