Γιαννούλης: Όσο κι αν προσπαθεί η κυβέρνηση να ρίξει στάχτη στα μάτια, οι πολίτες έχουν κρίση

«Μετά από δύο μήνες που η Θεσσαλονίκη δοκιμάζεται  από την έξαρση της πανδημίας, λόγω συγκεκριμένων λαθεμένων επιλογών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε, προετοιμάζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον, να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  κ. Γιαννούλης, με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Έχουμε καταλήξει όλοι σε ένα συμπέρασμα, συμπληρώνει, «Όσο και αν προσπαθεί η κυβέρνηση του, να ρίξει στάχτη στα μάτια των πολιτών και να πανηγυρίζει για την αδράνεια και τις ευθύνες της, οι πολίτες έχουν κρίση, έχουν γνώση και ενημέρωση και ξέρουν πολύ καλά ποιοι ευθύνονται, τι έγινε και πότε έγινε, αρχής γενομένης από τα μέσα Οκτωβρίου και με κορύφωση τους τριήμερους εορτασμούς 26-28 Οκτωβρίου».

«Ελπίζω και εύχομαι ο ερχομός του στη Θεσσαλονίκη αλλά και οι αναφορές του να έχουν σημεία αυτοκριτικής. Να συνοδεύονται και από αποφάσεις  στις προτάσεις που εδώ και μήνες κάνουμε και ως βουλευτές της Θεσσαλονίκης και ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για άμεση ενίσχυση των υποδομών στα δημόσια νοσοκομεία, για πραγματικές επιτάξεις μεγάλων ιδιωτικών κλινικών όπως το Διαβαλκανικό, για πραγματική ενίσχυση και κίνητρα στους γιατρούς που παλεύουν για την υγεία μας αλλά και για την υγεία τους», υπογραμμίζει.

«Ελπίζω ο ερχομός του στη Θεσσαλονίκη  να μην είναι απλά μια επικοινωνιακού περιεχομένου επίσκεψη. Αυτή τη στιγμή η Θεσσαλονίκη, η Κεντρική Μακεδονία, η Βόρεια Ελλάδα δοκιμάζονται σκληρά. Οι άνθρωποι που χάνονται είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κάνει το ελάχιστο αλλά αντιθέτως πρέπει να κάνει το μέγιστο που μπορεί για την προστασία της ανθρώπινης ζωής», σημειώνει ο κ. Γιαννούλης.

«Η κυβέρνηση έχει έναν λόγο παραπάνω καθώς έχει την ευθύνη των αποφάσεων να πράξει το σωστό χωρίς δογματισμούς, χωρίς δεύτερες σκέψεις και μικροκομματικές πονηριές.

Καλωσορίσατε κύριε Πρωθυπουργέ στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη και αν αργήσατε υπάρχει χρόνος να συμβάλλεται για να ξεπεράσει η πόλη μία άνευ προηγουμένου περιπέτεια και δοκιμασία. Οι αποφάσεις είναι στο δικό σας χέρι. Εμείς θα είμαστε εδώ κυρίως για να προτείνουμε λύσεις, να αναδεικνύουμε τα λάθη και να παλεύουμε για όλους και όχι για λίγους», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Χ. Γαιννούλης.

No Comments Yet

Comments are closed