Γ. Καραγιάννης: “Η καλύτερη απάντηση στην πρόταση μομφής του κ. Τσίπρα είναι το ορατό και μετρήσιμο έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα”

από Team MyPortal.gr
sms
“Η καλύτερη απάντηση στην πρόταση μομφής του κ.Τσίπρα είναι το ορατό και μετρήσιμο έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα”, σημειώνει σε ανάρτηση του ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης, αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που κατέθεσε νωρίτερα σήμερα κατά της κυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ
“Εδώ στην Κρήτη πραγματοποιούμε 30 έργα με προϋπολογισμό άνω των 3,6 δισ. ευρώ και δημιουργούμε πάνω από 40.000 μόνιμες θέσεις εργασίας στο νησί, όπως είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος.
Ο ΒΟΑΚ, ένα όνειρο δεκαετιών έχει πάρει σάρκα και οστά. Ξεκινάμε στο τμήμα Νεάπολη – Αγ. Νικόλαος, αναμένουμε την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών εντός του Μαρτίου για το μεγάλο έργο Χανιά – Ηράκλειο και προχωράμε άμεσα στην υπογραφή της σύμβασης για το ΣΔΙΤ Χερσόνησος – Νεάπολη.Mόνο από την κατασκευής του ΒΟΑΚ θα δημιουργηθούν σε ετήσια βάση 12.000 θέσεις εργασίας”, τονίζει ο κ. Καραγιάννης.
“Το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Καστέλι θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα και στην πλήρη ανάπτυξή του θα δημιουργηθούν περίπου 7.500 άμεσες θέσεις εργασίας και επιπλέον 35.000 έμμεσες θέσεις.
Μία σειρά από αντιπλημμυρικά έργα άνω των 470 εκατ. € θωρακίζουν το νησί και εξασφαλίζουν τις ανάγκες για άρδευση και καλλιέργεια.
Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση και κάνουμε πράξη το μεγάλο σχέδιο ανάπτυξης της Κρήτης που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί το νησί”, σημειώνει στην ανάρτηση του ο Υφυπουργός.