Φοιτητές του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ πετούν τα ρούχα τους και φωτογραφίζονται για καλό σκοπό

Φοιτητές και φοιτήτριες από τις αθλητικές ομάδες του πανεπιστημίου Κέιμπριτζ, έβγαλαν τα ρούχα τους και φωτογραφήθηκαν για καλό σκοπό.
Άνδρες και γυναίκες από τις αθλητικές ομάδες του πανεπιστημίου, διαφόρων αθλημάτων, όπως κολύμπι, ιστιοπλοΐα, στίβος, βόλεϊ και υδατοσφαίριση, πόζαραν ολόγυμνοι σε διάφορες τοποθεσίες γύρω από την πόλη του Κέιμπριτζ για τις ανάγκες ενός νέου ημερολογίου.

ΟΙ φωτογραφείς έχουν άντρες και γυναίκες, να ποζάρουν με εξοπλισμό που χρησιμοποιείται συνήθως στα αθλήματά τους σε διάφορες πόζες, όπως μια που δείχνει  τους φοιτητές από την κολυμβητική ομάδα, να ποζάρουν γυμνοί στο Μουσείο Fitzwilliam με μόνο πετσέτες για να προστατεύσουν τα ευαίσθητα σημεία τους.

Σε μια άλλη φωτογραφία, βλέπουμε μια ομάδα φοιτητών από την λέσχη υδατοσφαίρισης να ποζάρουν στο Cambridge Union χρησιμοποιώντας τις μπάλες του αθλήματος για να καλυφθούν.

Επίσης, μέλη της λέσχης ιστιοπλοΐας και watersurfing του πανεπιστημίου, φωτογραφίζονται όπως , στα λιβάδια του Γκράντσεστερ, με σημαδούρες και άγκυρες τυλιγμένους στους ώμους τους.

Ο Dan Lewis, ο οποίος οργάνωσε το ημερολόγιο Cambridge Blues με τον Charo Havermans, δήλωσε: «Ήταν πολύ δύσκολο να οργανώσουμε το ημερολόγιο φέτος λόγω του κορωνοϊού, αλλά ενάντια σε όλες τις πιθανότητες τελικά ενωθήκαμε και είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με αυτό».

«Είχαμε μια καλή ανταπόκριση από φοιτητές που ήθελαν να συμμετάσχουν, αλλά είχαμε δυσκολίες, καθώς αποσύρθηκαν ορισμένες από τις πανεπιστημιακές τοποθεσίες, οπότε επεκταθήκαμε για να συμπεριλάβουμε σημαντικές τοποθεσίες σε όλη την πόλη».

Κατά τη διάρκεια των φωτογραφίσεων, υπήρξαν πολλές δυσκολίες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς οι φοιτητές δεν βρισκόταν στην πόλη για τη θερινή περίοδο και μερικές από τις λήψεις λήφθηκαν υπό περιορισμούς Covid -19, πράγμα που σημαίνει ότι τα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν ξεχωριστά λόγω του μέτρου της κοινωνικής απόστασης και στη συνέχεια να επεξεργαστούν οι φωτογραφίες για να φαίνονται όλοι μαζί.

«Τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν ξεχωριστά στην τοποθεσία και οι τελικές εικόνες συντέθηκαν μαζί στο φόντο. Αυτό βοήθησε στη δημιουργία της οπτικής εμφάνισης, αλλά επέτρεψε επίσης την κοινωνική αποσταση».

Το ημερολόγιο κοστίζει 10 λίρες και τα χρήματα που συγκεντρώνονται θα δοθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα.

 

No Comments Yet

Comments are closed