Δήμος Πυλαία-Χορτιάτη: «Προστάτεψε το πράσινο, γίνε ήρωας της κλιματικής αλλαγής» – Εκδήλωση

από Team MyPortal.gr
sms

Να σκεφτούμε την προστασία των των δασών μάς καλεί το Followgreen του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη καθώς και να ενημερωθούμε για την κλιματική αλλαγή, μαθαίνοντας πώς μέσα από πράσινες λύσεις θα διατηρήσουμε τα δάση υγιή.

Για να λάβετε μέρος στο Green Mission «Προστάτεψε το πράσινο, γίνε ήρωας της κλιματικής αλλαγής» και να κερδίσετε ένα μοντέρνο θερμός πατήστε εδώ.

Κάθε 10 ημέρες μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα, επισημαίνει ο δήμος. Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.