Χώρισαν Κικίλιας-Μπαλατσινού!

από Team MyPortal.gr
sms

Τίτλοι τέλους σήμαινε αυτές τις ημέρες -και λίγο πριν κλείσουν έναν χρόνο μαζί- για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια.

Την ώρα που φούντωναν τα δημοσιεύματα ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στη σχέση του και λίγους μήνες αφότου συγκατοίκησαν σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας,  έγινε γνωστό ότι ο βουλευτής και τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ και το πρώην μοντέλο δεν είναι πια μαζί.

Ο χωρισμός αποκαλύφθηκε λόγω της ενημέρωσης από τον Βασίλη Κικίλια στην ΕΛΑΣ για αλλαγή τόπου κατοικίας, κάτι που είναι υποχρεωτικό για τους βουλευτές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής ήθελε να γίνουν και τα επόμενα βήματα στη σχέση τους, δηλαδή γάμος και απόκτηση παιδιού, αλλά η  Τζένη Μπαλατσινού δεν το επιθυμούσε.

Να σημειωθεί ότι το love story ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο, όταν Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, γνωρίστηκαν και αμέσως διαπιστώθηκε και από τις δυο πλευρές ότι υπήρχε μια έλξη. Επακολούθησαν οι καλοκαιρινές  αποδράσεις, στο νησί-καταφύγιο της Τζένης Μπαλατσινού, στην Πάτμο και πολλές κοινές εμφανίσεις των δύο.