Αρθρογράφος της «Αυγής» κατά Πολάκη: Παραιτηθείτε, χρεώνεστε την πανωλεθρία στα Χανιά

από Team MyPortal.gr
sms

Ο Νίκος Σαραντάκος που συχνά αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Αυγή» τόνισε πως ένας από τους λόγους της εκλογικής συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά ήταν και η επιστροφή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Μάλιστα ο Ν. Σαραντάκος παρενέβη στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά που τον εξέλεξαν και πάλι βουλευτή.

«Ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ μέσα από την καρδιά μου σε όσους στήριξαν το Συριζα-ΠΣ και εξέλεξαν και μένα βουλευτή Χανίων ξανά. Η συνολική ήττα είναι βαριά. Χρειάζονται γρήγορες κινήσεις, ιδεολογικό-πολιτικό και οργανωτικό ξεκαθάρισμα και συνολική ανασυγκρότηση για να προχωρήσουμε. Θα το κάνουμε με αποφασιστικότητα», ήταν το σχόλιο του Παύλου Πολάκη.

Στην απάντησή του, ο Νίκος Σαραντάκος, αναφέρει πως «από το αποτέλεσμα αποδεικνύεται πως ήταν λάθος του Αλέξη Τσίπρα που ανακάλεσε την αρχική του απόφαση να μην σας συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια. Την πανωλεθρία στα Χανιά, που τα κέρδισε η ΝΔ πρώτη φορά στην ιστορία, τη χρεώνεστε εσείς, υπουργέ. Το θαρραλέο θα ήταν να παραιτηθείτε από το ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών».