Αηδονόπουλος: Τα κομματικά χρίσματα δεν έχουν θέση στους δήμους

από Team MyPortal.gr
sms

Προτεραιότητα στην καθαριότητα θα δώσει ο Χάρης Αηδνόπουλος όπως είπε σε συνάντηση που είχε το μεσημέρι με δημοσιογράφους στην πλατεία Άθωνος. “Η καθαριότητα, η ευνομία και η ευταξία είναι κάτι που στην πόλη μας έχει ξεχαστεί”, σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αηδονόπουλος επισήμανε πως “συνεχίζουμε σήμερα, την πρώτη μας συνέντευξη, στην πλατεία Άθωνος, μία περιοχή που αν κοιτάξετε δεξιά και αριστερά είναι σε πλήρη εγκατάλειψη, δυστυχώς. Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην ανικανότητα κάποιων αλλά και στην οικονομική κρίση. Γι αυτό λοιπόν με συνέργεια προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση, πρώτα στην πόλη μας, γιατί τα οράματα και οι μεγάλες ιδέες υπάρχουν, αρκεί να συμμαζέψουμε το σπίτι μας”.

Για το συνδυασμό του είπε πως “εμπλουτίσαμε την παράταξή μας με υποψήφιες και υποψήφιους από όλη την πόλη, όλα τα κοινωνικά στρώματα και επαγγέλματα, χωρίς κομματικά χρίσματα, τα οποία έχουμε πει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, και από τη θέση στο δημοτικό συμβούλιο τις προηγούμενες θητείες, ότι δεν έχουν θέση στον δήμο”.