Α. Τσίπρας: Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την διάσωση της ελληνικής κοινωνίας

από Team MyPortal.gr
sms

Θετικός είναι ο απολογισμός που κάνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Θεσσαλονίκη μετά τη διήμερη παρουσία του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στην 86η ΔΕΘ.

Όπως επισημαίνουν, ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε με σαφήνεια τις θέσεις και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που μοναδικό στόχο έχουν την διάσωση της ελληνικής κοινωνίας.

Παράλληλα τονίζουν ότι ο δρόμος για την πολιτική αλλαγή στη χώρα και για την ανάδειξη μιας προοδευτικής κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου, στο κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης.

Μάλιστα, όπως σημειώνουν, η μαζική συμμετοχή του κόσμου γέμισε την κεντρική αίθουσα, τους διαδρόμους και τα σκαλοπάτια του Συνεδριακού Κέντρου, ενώ από οργανωτικής μεριάς όλα λειτούργησαν με βάση τον σχεδιασμό, χωρίς ταλαιπωρία για τον κόσμο.

Σε σχέση με τα ζητήματα της Θεσσαλονίκης τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εκφράζουν την ικανοποίηση τους, καθώς όπως λένε ο Αλ. Τσίπρας αποδόμησε τα ψέματα του Κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησης του.

Στόχος είναι την επομένη της συγκρότησης προοδευτικής κυβέρνησης, η Θεσσαλονίκη να έχει ξανά τον ρόλο που της αναλογεί στην ευρύτερη περιοχή, με έργα υποδομών και ανάπτυξης που θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους, προς όφελος των κατοίκων της Θεσσαλονίκης και όχι των λίγων και εκλεκτών φίλων του κ. Μητσοτάκη.