Κ. Τσιάρας: Ο χώρος του ποδοσφαίρου χρειάζεται βαθιά εξυγίανση

από Team MyPortal.gr
sms

“Ο χώρος του ποδοσφαίρου χρειάζεται βαθιά εξυγίανση”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τσιάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9 FM” με αφορμή τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ο κ. Τσιάρας επισήμανε πως η κυβέρνηση αδυνατεί να προχωρήσει στην κάθαρση με τις πολιτικές που υιοθετεί, όταν “κλείνει το μάτι σε επιχειρηματίες, όταν περνάει χαριστικές ρυθμίσεις, όταν θεωρεί ότι κάποιοι είναι δικοί της και κάποιοι είναι απέναντι και όταν θεωρεί ότι με την επέμβασή της στον χώρο του ποδοσφαίρου μπορεί να ρυθμίσει ή μπορεί να κερδίσει πολιτικά”.

“Το ζήτημα είναι πως αυτοί που επικαλούνται την κάθαρση του ποδοσφαίρου ως μείζονα δική τους προτεραιότητα τελικά δημιουργούν ακριβώς τις ανάποδες συνθήκες. Γιατί εμπλέκουν ανθρώπους που με τον έναν ή άλλον τρόπο πρωταγωνιστούν στον χώρο των παραγόντων του ποδοσφαίρου μέσα από επιλογές οικείων ανθρώπων επιχειρηματιών που θέλουν να στηρίξουν”, τόνισε στη συνέχεια.

“Η προσπάθεια αυτή τη στιγμή και αυτή την περίοδο της κυβέρνησης να ταυτιστεί με επιχειρηματίες και να δημιουργήσει δεδομένα που έφτιαξαν όλο αυτό το περιβάλλον και δημιούργησαν όλες τις προϋποθέσεις για να εκδηλώνονται τέτοιου είδους φαινόμενα είναι ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει και την ελληνική πολιτική πραγματικότητα” υποστήριξε ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, ενώ κατέληξε λέγοντας πως η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι “ότι η νομιμότητα πρέπει να επιβάλλεται παντού με τον ίδιο τρόπο για όλους”.