Το tweet του Μπουτάρη για Αβραμόπουλο, Κουράκη και Ζέρβα

Εξηγήσεις ζητά μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης από τους αποστασιοποιημένους, όπως τους χαρακτηρίζει ο ίδιος, δημοτικούς συμβούλους Π. Αβραμόπουλο, Α. Κουράκη και Κ. Ζέρβα αναφορικά με το θέμα της ανάπλασης της πλατείας Ελευθερίας και την καταψήφιση του θέματος στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή του: «Συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι προερχόμενοι από την «Πρωτοβουλία» και αποστασιοποιημένοι εδώ και καιρό για προσωπικούς λόγους καταψήφισαν χθες τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ό,τι αφορά την ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας.

Ας μας εξηγήσουν οι κκ. Ζέρβας, Κουράκης, Αβραμόπουλος και Αρβανίτης γιατί όταν είχαν θέσεις και αξιώματα ως μέλη της διοίκησης του δήμου συμφωνούσαν και τώρα άλλαξαν γνώμη. Πάγια θέση της παράταξης μας είναι η απόδοση δημοσίων χωρών στους πολίτες.

Η ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας από ένα «ψυχρό» & «άψυχο» πάρκινγκ σε έναν τεράστιο χώρο πρασίνου και μνήμης είναι μια υποχρέωση μας προς την πόλη και ένα έργο ιστορικής σημασίας».

No Comments Yet

Comments are closed