Τα φθηνότερα εστιατόρια Michelin στον κόσμο, από 1,8 ευρώ -Ανάμεσά τους ένα στην Αθήνα!

Τα βραβευμένα με Michelin εστιατόρια μπορεί να μοιάζουν όνειρο θερινής νυχτός για τους περισσότερους από εμάς, αλλά τώρα αποκαλύφθηκαν τα πιο οικονομικά εξ αυτών και οι τιμές τους ξεκινούν από μόλις 1,8 ευρώ.

Η ταξιδιωτική ιστοσελίδα traveloka.com, αποκάλυψε τα 50 οικονομικότερα εστιατόρια βραβευμένα με αστέρι Michelin στον κόσμο και ένα εξ αυτών βρίσκεται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Premiere στο ξενοδοχείο Intercontinental της Αθήνας με το a la carte μενού να φτάνει στα 34 ευρώ.
Το εστιατόριο Premiere εντός του ξενοδοχείου Intecontinental

Το εστιατόριο Premiere εντός του ξενοδοχείου Intecontinental

 

Η ιστοσελίδα ταξινόμησε τα εστιατόρια με βάση το πιο ακριβό πιάτο στο πιο ακριβό a la carte μενού.

Το φθηνότερο εστιατόριο με αστέρι Michelin του κόσμου είναι το Liao Fan Hong Kong, μια φημισμένη καντίνα στο Ούτραμ της Σιγκαπούρης.

Η καντίνα, η οποία έγινε μία από τις δύο με αστέρι Michelin στον κόσμο το 2016, σερβίρει απλά πιάτα, όπως χοιρινό μπάρμπεκιου, κοτόπουλο, ρύζι και σούπα wonton, και το κύριο πιάτο δεν κοστίζει πάνω από 1,8 ευρώ.

Το μενού στο Premiere ξεκινά από τα 34 ευρώ

Το μενού στο Premiere ξεκινά από τα 34 ευρώ

Στην Ευρώπη, το φθηνότερο εστιατόριο Micheliν είναι το L’Antic Moli στο El Castell της Ισπανίας, όπου το καθορισμένο μεσημεριανό μενού κοστίζει μόλις 14 ευρώ.

Φωτογραφίες: Instagram, Intercontinental Athenaeum

 

No Comments Yet

Comments are closed