Ρ. Σβίγκου: Γελοιοποιείται η ΝΔ όταν μιλά για σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματίες

Για γελοιοποίηση της Νέας Δημοκρατίας όταν αναφέρεται σε σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με επιχειρηματίες, έκανε λόγο η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό «Realfm».

«Όποιος ακούει τη ΝΔ, καταλαβαίνει ότι αυτά είναι αστειότητες και γελοιότητες, γιατί, αν υπάρχει ένα κόμμα που την πορεία του και την πολιτική του διαδρομή την έχει συνδέσει με τα οικονομικά συμφέροντα, αυτή είναι η ΝΔ», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Σβίγκου.

Στη συνέχεια, επισήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ, σε όλες τις πλευρές της πολιτικής και οικονομικής ζωής, έχει προσπαθήσει να βάλει άλλους κανόνες και να δείξει με πράξεις πλέον ότι το καθεστώς της διαπλοκής έχει τελειώσει, ενώ πρόσθεσε ότι «όταν λέει η ΝΔ για επιλεκτικές σχέσεις επιχειρηματιών με τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώ ότι αυτογελοιοποιείται».

«Εμείς μιλούμε και για το ποδόσφαιρο και για τις αναγκαίες τομές που πρέπει να γίνουν. Δεν εκτοξεύουμε απλώς κατηγορίες στους αντιπάλους, όπως κάνει η ΝΔ», τόνισε στην συνέχεια η κ. Σβίγκου, ενώ αναφερόμενη στα επεισόδια της περασμένη Κυριακής στη Τούμπα επισήμανε πως η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή που έγινε αυτό το τελευταίο περιστατικό, έδειξε την ανάγκη εφαρμογής της νομοθεσίας και την αυστηροποίηση του θεσμικού πλαισίου.

Παράλληλα, δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει επιλεκτική σχέση με κανέναν επιχειρηματία ενώ το μόνο που προσπαθεί η κυβέρνηση είναι να βάλει κανόνες και να οικοδομήσει ένα υγιές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Καταλήγοντας, στην ερώτηση για τα δημοσιεύματα που μιλάνε για έμμισθη σχέση του κ. Στουρνάρα με την εταιρία Novartis, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «Ο κ. Στουρνάρας οφείλει να δώσει απαντήσεις και ο ίδιος στη Βουλή δεν αναφέρθηκε στην έμμισθη σχέση με τη Novartis».

No Comments Yet

Comments are closed