Ποιος είναι ο Αντώναρος του ΠΑΣΟΚ;

Ποιος είναι ο Αντώναρος του ΠΑΣΟΚ; Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στο ΑΠΕ δήλωσε τα εξής για το σκάνδαλο Novartis «Καμία συγκάλυψη ενόχων, καμιά πολιτική δολοφονία αθώων».
Ετσι ο Πρετεντέρης τον αποκάλεσε στο twitter «Ο Αντώναρος του ΠAΣOK».

Ενδιαφέρον έχει και η κόντρα Ανδρέα Λοβέρδου-Εστίας. Η εφημερίδα «εκφράζει την απορία για το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός αναγνωρίζει τον εαυτό του στο δημοσίευμά μας. Η απαίτησίς του να διευκρινίσουμε ότι δεν είναι αυτός, είναι εκ των ων ουκ άνευ».
Έτσι απάντησε  η ιστορική εφημερίδα σε επιστολή του Ανδρέα Λοβέρδου από τις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται προκειμένου να συμμετάσχει ως μέλος Επιτροπής σε κοινοβουλευτική αποστολή στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ. Ο Α. Λοβέρδος στο οργισμένο κείμενό του, που δημοσιεύεται στο βασικό πρωτοσέλιδο θέμα της «Εστίας», απειλεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Σας ζητώ να άρετε την συκοφαντική προσβολή στο πρόσωπό μου, ανακαλώντας, ζητώντας μου συγγνώμη για όσα γράφτηκαν στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σας».
Το προηγούμενο Σάββατο η Εστία είχε δημοσιεύσει αποκλειστικές πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες εντοπίστηκε στην Ελβετία μυστικός λογαριασμός πρώην υπουργού, που τον εμπλέκει με την υπόθεση Novartis.

Μύλος…

No Comments Yet

Comments are closed