Παραπολιτικά και παρασκήνια (το νέο λογότυπο Τζιτζικώστα και το εκλογικό κέντρο Ταχιάου)

Γράφει ο «Γέρων»

Μετά την σημερινή θεματική εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του κόμματος για την Υγεία, η ΝΔ Θεσσαλονίκης προγραμματίζει εκδήλωση για την Παιδεία που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Απριλίου με κεντρική ομιλήτρια την βουλευτή και τομεάρχη Παιδείας της ΝΔ Νίκη Κεραμέως.

Απόλυτα ικανοποιημένοι δήλωναν στην παράταξη “Θεσσαλονίκη Μαζί” και το ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία του κόσμου στην χθεσινή εκδήλωση της Κατερίνας Νοτοπούλου. Και η αλήθεια είναι πως είχε πολύ κόσμο και παρά την καταιγίδα που αφενός χάλασε τα σχέδια των διοργανωτών, αφετέρου απέτρεψε αρκετούς από το να παραστούν.

Στη μάχη των εκδηλώσεων για το Δήμο Θεσσαονίκης πάντως ως τώρα τον περισσότερο κόσμο είδα κατά σειρά στις εκδηλώσεις των Πέτρου Λεκάκη, Νίκου Ταχιάου και Κατερίνας Νοτοπούλου.

Έντονο ήταν χθες το βράδυ το παρασκήνιο στη ΝΔ αναφορικά με την παραίτηση ή μη της Κατερίνας Μάρκου από την βουλευτική έδρα, δεδομένου ότι θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε να ακούσει δεν ήθελε για κάτι οτιδήποτε άλλο από παραίτηση των βουλευτών του δείχνοντας να μην τον απασχολεί πως η έδρα θα πάει στο “Ποτάμι”.

Έτσι σήμερα με δήλωσή της η κα. Μάρκου ξεκαθάρισε ότι εφόσον καταψήφισε χθες την τροπολογία της κυβέρνηση για άρση του σχετικού ασυμβίβαστου, προφανώς θα παραιτηθεί. Η κα. Μάρκου όμως το 2015 εκλέχθηκε στη Β’ Θεσσαλονίκης με το “Ποτάμι” και έτσι η έδρα θα καλυφθεί από τον πρώτο επιλαχόντα του ψηφοδελτίου του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη που είναι ο Νίκος Νυφούδης.

Την Τετάρτη σε ειδική εκδήλωση στο Porto Palace θα παρουσιάσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας τους υποψηφίους του συνδυασμού του “Αλληλεγγύη” καθώς και το σήμα και το νέο λογότυπο αυτής. Όσοι θυμούνται την καμπάνια του περιφερειάρχη κατά της “Συμφωνίας των Πρεσπών”, δεν θα εκπλαγούν.

Έκλεισε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του “Θεσσαλονίκη Υπεύθυνα” ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος. Όσοι πιστεύουν πως θα είναι ένα “παραδοσιακό” εκλογικό κέντρο με καρέκλες, τραπέζια και φυλλάδια θα διαψευστούν καθώς ετοιμάζεται κάτι σύγχρονο και μοντέρνο από το οποίο μάλιστα θα “περνάει” όλη η ιστορία της Θεσσαλονίκης. Στόχος να μην αφορούν μόνο τους υποψηφίους και τους φίλους του συνδυασμού αλλά όλους τους θεσσαλονικείς.

No Comments Yet

Comments are closed