Παραπολιτικά και παρασκήνια (θέσεις και πάλι θέσεις)

Γράφει ο «Γέρων»

Φωτιές άναψε στην δημοτική παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου «Μαζί» η πρόταση του Κωνσταντίνου Ζέρβα στην δημοτική σύμβουλο Μαρία Αρβανιτίδου να αναλάβει τον τομέα των αδέσποτων ζώων. Η προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ παράταξη είχε αποφασίσει να μην συμμετάσχει στη διοίκηση ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται συνεδρίαση της ολομέλειας της παράταξης.

Σιγήν ασυρμάτου από το ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης ενόψει ΔΕΘ. Ακόμη δεν ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού στην Έκθεση.

Σιγήν ασυρμάτου και από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το νέο διοικητικό σχήμα που επέλεξε ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Δεν ανοίγει τα χαρτιά του ο περιφερειάρχης αλλά στο νέο σχήμα θα υπάρχουν κάποιες… σταθερές. Όπως η Βούλα Πατουλίδου, ο Κώστας Γιουτίκας, η Νανά Αηδονά αλλά και από «νέους» ο Πάρις Μπίλλιας.

Κλειδώνει ο νέος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας το σχήμα που θα διοικήσει τα δημοτικά ΜΜΕ, TV100 και FM100. Για τη θέση του προέδρου ακούγεται το όνομα του δημοτικού συμβούλου Νίκου Ζεϊμπέκη, που ήταν και μέλος στο Δ.Σ. της ΔΕΠΘΕ. Αντιπρόεδρος θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Αβαρλής και γενικός διευθυντής ο δημοσιογράφος Γιάννης Κεσσόπουλος. Το διοικητικό σχήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης πάντως αναμένεται να ολοκληρωθεί στο σύνολό του μετά την ορκωμοσία της Δευτέρας.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον, και ακόμη μεγαλύτερο το παρασκήνιο, για την θέση του πολιτικού διοικητή του Αγίου Όρους. Μεταξύ άλλων ενδιαφέρονται, όπως λένε οι πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Καλαντζής και ο πρώην βουλευτής Χαλκιδικής Βασίλης Πάππας.

No Comments Yet

Comments are closed