Οι αιχμές Αβραμόπουλου για τις υποψηφιότητες Βούγια, Γούλα και Νοτοπούλου

Με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο  Facebook, άνω των 800 λέξεων, ο Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, κατέθεσε τις απόψεις τους για τις έως τώρα διεργασίες για την ανάδειξη ενός κοινού υποψηφίου δημάρχου στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Ο κ. Αβραμόπουλος ασκεί εκ νέου κριτική στον Γιάννη Μπουτάρη για την 2η θητεία του λέγοντας πως ο δήμαρχος «αφήνει πίσω του διοικητικά και πολιτικά συντρίμμια.

Επίσης για την Διαπαρταξιακή Επιτροπή, για την οποία λέει πως την υπονομεύουν οι περισσότεροι συμμετέχοντες, δεν εμφανίζεται αισιόδοξος πως μπορεί κάπου να καταλήξει.

Ο κ. Αβραμόπουλος ασκεί κριτική σε  υποψηφιότητες που έχουν εμφανιστεί ως τώρα αφήνοντας αιχμές, δίχως ωστόσο να κατονομάζει αλλά φωτογραφίζοντάς τες, στις υποψηφιότητες των Σπύρου Βούγια, Καλυψώς Γούλα και Κατερίνας Νοτοπούλου.

«Οι διεκδικητές που έχουν μέχρι τώρα εμφανιστεί, είτε επανακάμπτουν από το παρελθόν έχοντας, στο μεταξύ, κλείσει έναν κύκλο στην κεντρική πολιτική σκηνή, είτε προβάλλουν ότι διαθέτουν μία «κληρονομιά» η οποία, όμως, καταφανώς έχει σπαταληθεί και το κοινωνικό τους στίγμα είναι αδύναμο έως ανύπαρκτο. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ, προωθεί μία καθαρόαιμη κομματική υποψηφιότητα, η οποία περιβάλλεται με το πολιτικό τέχνασμα της δημιουργίας δημοκρατικού μετώπου απέναντι σε μία …επερχόμενη σκοτεινή απειλή (;)», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Προτείνει δε η κοινή υποψηφιότητα της κεντροαριστεράς να αναδεχθεί από την κοινωνία μέσα «από μία συμμετοχική, ανοιχτή, απολύτως δημοκρατική εκλογική διαδικασία, με τις απαραίτητες εγγυήσεις για την αξιοπιστία και τη διαφάνεια».

 

 

No Comments Yet

Comments are closed