Ο Τζιτζικώστας χτίζει τη νέα του διοίκηση

Το μεσημέρι της Κυριακής θα πραγματοποιηθούν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και των επιτροπών και την επομένη του προεδρείου της Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης. Αυτό αναφέρει η πρόσκληση που έφθασε νωρίτερα σήμερα στους νεοεκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους.

Την ίδια ώρα υπό άκρα μυστικότητα ο επανεκλεγείς περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας χτίζει τη νέα του διοίκηση αποφεύγοντας να μοιράζεται τις σκέψεις του ακόμη και με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MyPortal.gr η πρότασή του για πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου θα είναι ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, έμπειρος στην αυτοδιοίκηση από τη θητεία του στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ακλόνητοι” σε θέση αντιπεριφερειάρχη εμφανίζονται οι Βούλα Πατουλίδου, Αθηνά Αηδονά και Κώστας Γιουτίκας, συζητούνται έντονα τα ονόματα των Στάθη Αβραμίδη και Αλέξανδρου Θάνου ενώ από “νέους” θεωρείται δεδομένη η αξιοποίηση του προέδρου του ΤΕΕ/ΤΚΜ Πάρι Μπίλλια.

No Comments Yet

Comments are closed