Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας υπέρ του Στέλιου Κυμπουρόπουλου

Τυχαία συνάντηση στα πλατό του OPEN είχαν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και με αφορμή αυτή ο κ. Ζέρβας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το ζήτημα.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή η γνωριμία μου με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Παρακολουθούσα τον αγώνα του Στέλιο, είναι ένας σημαιοφόρος από τα μαθητικά του χρόνια. Η επίθεση του δεν ταιριάζει στο ήθος και το ύφος των Ελλήνων, στο ήθος και το ύφος της Αριστεράς. Νομίζω ότι θα ήταν καλό να ξεχαστεί το συντομότερο δυνατό», είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος.

Αμέσως μετά η κουβέντα στράφηκε στο τί μπορεί και πρέπει να κάνει κάθε δήμος για τα άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς πολλές από τις παραμέτρους της καθημερινότητας των συμπολιτών αυτών τις καθορίζει ο δήμος. Σε αυτό το σημείο ο κ. Ζέρβας αναφέρθηκε σε μία εμπειρία του από το πρόσφατο παρελθόν λέγοντας πως «πριν από 4 χρόνια ως αντιδήμαρχος τότε, στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης, καθίσαμε σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από πρόταση των διοργανωτών και διαπιστώσαμε πως είναι αδύνατον να κινηθείς στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, την πλατεία Αριστοτέλους».

No Comments Yet

Comments are closed