Λοβέρδος: Αν εκλεγώ πρόεδρος, θα είναι ανοιχτό κόμμα στη βάση

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεσμεύτηκε ότι θα βάλει τέλος στους κομματικούς μηχανισμούς εφόσον εκλεγεί στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, νωρίτερα σήμερα ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι «υπάρχει μία βάση στον χώρο. Θα ερωτηθεί. Και το κόμμα των μηχανισμών που είναι σήμερα δεν θα υπάρχει, εάν εκλεγώ εγώ πρόεδρος. Θα είναι ένα κόμμα ανοικτό στη βάση. Η βάση θα ερωτηθεί. Και τώρα με την ψηφιακή ζωή η γνώμη του κόσμου θα είναι θέμα μισής ώρας να καταγραφεί».

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι «σήμερα υπάρχουν και κάποιοι τους έχουν. Είμαι σαφής, είμαι πάρα πολύ συγκεκριμένος και κάτι δείχνω αυτή τη στιγμή. Δεν θα υπάρχουν, εάν είμαι εγώ πρόεδρος και αν οι πολίτες με προτιμήσουν».

Δεσμεύομαι να διεκδικήσω τη θέση της Αξιωματικής Αντιπoλίτευσης

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος επισήμανε ότι το διακύβευμα των εσωκομματικών εκλογών αφορά στον τόπο, ενώ στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ δεσμεύτηκε να διεκδικήσει στις εθνικές εκλογές «τη δεύτερη θέση, να γίνει το κόμμα Αξιωματική Αντιπολίτευση», απευθυνόμενος «όχι στους ψηφοφόρους του 2019, αλλά σε 11 εκατομμύρια πολίτες». Τέλος, δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα για ωμή παρέμβαση στα εσωκομματικά του Κινήματος Αλλαγής.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed