Κ.Νοτοπούλου στο MyPortal.gr (vid): Στην προεκλογική περίοδο απαιτούνταν περισσότερα debate ώστε ο κόσμος να μπορέσει να κρίνει σωστά

 

«Θα ήθελα να υπάρχουν περισσότερα debate ώστε ο κόσμος να έχει μια γενικότερη άποψη και να μπορέσει να κρίνει σωστά» δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη της στο myportal.gr, η υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κ.Νοτοπούλου σημειώνει ότι «δέχτηκε σεξισμό από τον Ν. Ταχιάο» και ότι είχε την υποχρέωση να απαντήσει «σε τέτοιους είδους σχόλια». Παράλληλα αποκλείει κατηγορηματικά οποιοδήποτε ενδεχόμενο συνεργασίας είτε με τον Ν. Ταχιάο είτε με τον Γ. Ορφανό, χαρακτηρίζοντάς του δύο υποψήφιους Δημάρχους, «όψεις του ίδιου νομίσματος, που εκφράζουν το ίδιο παλιό πολιτικό σύστημα».

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, δηλώνει υπερήφανη για το ψηφοδέλτιο της Παράταξής, «Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ», μιλάει για τις μεταγραφές υποψηφίων, επισημαίνει τα θετικά του «Κλεισθένη» ενώ ασκεί κριτική στην «Πρωτοβουλία» του Γ. Μπουτάρη «Η πρωτοβουλία έκανε μια πολύ καλή δουλειά, υστερώντας όμως σε κάποια βασικά καθημερινά προβλήματα» τα οποία εστιάζει στο κυκλοφοριακό και την καθαριότητα της πόλης.

Η Κ. Νοτοπούλου ερωτηθείσα για τον τρόπο διοίκησης απαντά: «Ο Κλεισθένης δίνει μητροπολιτικά χαρακτηριστικά στη Θεσσαλονίκη. Η πόλη αυτή πρέπει να μάθει να συνεργάζεται. Κάποιοι φοβούνται την δημοκρατία.»

Τέλος, η υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης τονίζει ότι στόχος της παράταξής της είναι «να φτιάξουμε την πόλη και να την πάμε μπροστά» ενώ προσθέτει ότι ο συνδυασμός της είναι «το καινούριο που θέλει να πιστέψει ο κόσμος».

No Comments Yet

Comments are closed