Η ΝΔ Θεσσαλονίκης έκοψε την βασιλόπιτά της

Παρουσία του ΥΜΑΘ Θόδωρου Καράογλου, των βουλευτών Σάββα Αναστασιάδη, Δημήτρη Κούβελα, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, Στράτου Σιμόπουλου και Άννας Ευθυμίου και δεκάδων στελεχών και φίλων του κόμματος πραγματοποιήθηκε νωρίτερα η κοπή της βασιλόπιτας της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Νομού Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Τάσος Σπηλιόπουλος σε σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον αναφερόμενος στα όσα έκανε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη το πρώτο εξάμηνό της με έμφαση στην οικονομία. «Αυτή η κυβέρνηση μια μικρή πρώτη αύξηση σε μισθούς και συντάξεις έδωσε, μείωσε τους φόρους, δεσμεύτηκε για επιστροφή αναδρομικών στους συνταξιούχους. Αυτά μετατρέπονται σε ένα ποσό στην τσέπη του πολίτη», τόνισε.

Επίσης ο κ. Σπηλιόπουλος απάντησε στην κριτική που δέχεται για περιορισμένη δράση του τοπικού κομματικού μηχανισμού και πρόσθεσε πως οι πόρτες του κόμματος είναι ανοικτές σε όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν.

Το φλουρί κέρδισε η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και παρέλαβε ο Δημήτρης Μπρούσας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε η κα. Έμυ Μεδίτσκου, πρώην στενή συνεργάτης του γραφείου του Κώστα Καραμανλή και νυν υπάλληλος της ΝΔ, για την προσφορά της στο κόμμα.

No Comments Yet

Comments are closed