Η Μπριζίτ Μακρόν επέστρεψε! Τι έκανε στη πρώτη της έξοδο μετά τη λήξη της καραντίνας (φωτο)

Η Μπριζίτ Μακρόν επέστρεψε. Η πρώτη κυρία της Γαλλίας φαίνεται να φορά μάσκα προσώπου για την πρώτη επίσημη επίσκεψή της από το τέλος της καραντίνας στη χώρα καθώς επισκέπτεται νοσοκομείο κοντά στο Παρίσι.

Η Γαλλίδα  Πρώτη Κυρία βγήκε για πρώτη φορά μετά την έναρξη της καραντίνας της Γαλλίας και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας καθώς, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, φρόντισε να φοράει προστατευτική μάσκα.

Η Μπριζίτ Μακρόν λοιπόν «επέστρεψε» στη δραστηριότητά της ως Πρώτη κυρία, στα 67 της, καθώς επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Montfermeil, στο Seine-Saint-Denis, κοντά στο Παρίσι την Τρίτη, όπου συναντήθηκε με ιατρικό προσωπικό και περιόδευσε στις εγκαταστάσεις.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που εξήλθε από το Elysee Palace για δημόσια συμμετοχή από την έναρξη του lockdown της Γαλλίας στις 17 Μαρτίου.

Επαναλαμβάνοντας τα καθήκοντά της ως Πρώτη Κυρία προσωπικά, η σύζυγος του Εμμανουήλ Μακρόν ήταν προσεκτική για να προστατευτεί κατά τη διάρκεια της εκδρομής, με μια μπλε μάσκα να καλύπτει το πρόσωπό της, όπως  άλλωστε συνέστησε η γαλλική κυβέρνηση.

 

 

 

πηγή: dailymail

No Comments Yet

Comments are closed