Φρένο στα σενάρια για δημαρχιακή υποψηφιότητα βάζει η Ελενα Ράπτη

Φρένο στα σενάρια που την θέλουν να είναι η επόμενη υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη της ΝΔ και να μεταπηδήσει στην τοπική αυτοδιοίκηση βάζει η Ελενα Ράπτη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» η βουλευτής της ΝΔ δε φαίνεται να έχει το δημαρχιακό θώκο ανάμεσα στις προτεραιότητές για το επόμενο διάστημα. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε πηγαδάκι που στήθηκε την περασμένη Κυριακή έξω από το εκλογικό κέντρο της ΔΗΜΤΟ του Α’ δημοτικού διαμερίσματος της ΝΔ η Ελένη Ράπτη ρωτήθηκε από πολλούς για το ενδεχόμενο να είναι η επόμενη γαλάζια υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Τι απαντούσε η γαλάζια βουλευτίνα;  Ότι κάτι τέτοιο «δεν είναι σήμερα στις προθέσεις μου». Επαναλάμβανε δε ότι άλλες είναι οι προτεραιότητές της αυτήν την εποχή. Η προώθηση στην Ελλάδα της καμπάνιας του Συμβουλίου της Ευρώπης κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και η επανεκλογή της στη βουλή με το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στην Α’ Θεσσαλονίκης. Όλα αυτά 20 χρόνια μετά την πρώτη της εκλογή στα δημόσια πράγματα ως δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με το συνδυασμό του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

 

 

No Comments Yet

Comments are closed