ΕΛ.ΑΣ.: 21 συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη – οι 9 για ναρκωτικά

Συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν συντονισμένοι έλεγχοι από αστυνομικούς διαφόρων υπηρεσιών, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

 

Συνελήφθησαν 21 άτομα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας

 

«Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο εφαρμογής επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αστυνόμευση του Νομού, πραγματοποιεί συνεχείς και συστηματικούς ελέγχους, αλλά και αστυνομικές δράσεις με τη μορφή εξορμήσεων σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση τυχόν εκκρεμών υποθέσεων», διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση της ΓΑΔΘ.

 

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

 

  • 1 άτομο για περίπτωση ληστείας. Πρόκειται για 32χρονο αλλοδαπό, στερούμενο νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή του στην Ελληνική επικράτεια, ο οποίος μαζί με συνεργό του και χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ανυποψίαστο πεζό κινητό τηλέφωνο και τσάντα πλάτης.

 

 

  • 9 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.

 

  • 5 άτομα για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν (1.139) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα, (19) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης Ελληνικού Δημοσίου και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με αγοραπωλησία λαθραίων καπνικών προϊόντων.

 

  • 5 άτομα για περιπτώσεις κλοπής και απόπειρα κλοπής.

 

  • 1 άτομο, για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτό αρχείου

No Comments Yet

Comments are closed