Διαγραφή Αντώναρου από τη ΝΔ – Μήνυμα στήριξης σε Γεωργιάδη από Μητσοτάκη

Τη διαγραφή από τη ΝΔ του Ευάγγελου Αντώναρου, στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή όταν ήταν πρωθυπουργός καθώς είχε διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος, αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος», αναφέρεται σε ολιγόλογη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος που εκδόθηκε πριν λίγα λεπτά.

Ο κ. Αντώναρος τις τελευταίες ημέρες μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Νοvartis προχωρούσε διαρκώς σε παρεμβάσεις με αιχμές κατά του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, καλώντας μάλιστα τον πρόεδρο της ΝΔ να τον παύσει από τα καθήκοντά του. «Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους… Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους «λεκιάζουν» την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες. Άλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός», ήταν το τελευταίο του μήνυμα στο facebook.

Με την απόφασή του αυτή ο κ. Μητσοτάκης δείχνει καθαρά την στήριξή του στον κ. Γεωργιάδη στην υπόθεση Novartis και πως δεν θα επιτρέψει δημόσιες εσωκομματικές αντιπαραθέσεις με αυτήν την αφορμή.

 

No Comments Yet

Comments are closed