Το Vegan Life Festival «πάει» Θεσσαλονίκη -Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι εκδηλώσεις

από Team MyPortal.gr
sms

Επιστρέφει το Vegan Life Festival Thessaloniki για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στις 13 και 14 Απριλίου 2019.

Το φεστιβάλ για βίγκαν θα λάβει χώρα στο Φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 11:00 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο!

Σε συνδιοργάνωση πλέον με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και το Thessaloniki Food Festival, το Vegan Life Festival Thessaloniki ανοίγει τις πόρτες του για δύο μέρες γεμάτες απολαυστικό, vegan φαγητό, cruelty free αλλά και zero waste προϊόντα, ενημέρωση από ακτιβιστικές ομάδες, μοναδικές ομιλίες και εργαστήρια, δραστηριότητες για παιδιά και τη μεγαλύτερη συνάντηση ατόμων που ενδιαφέρονται για ένα φιλικότερο τρόπο ζωής προς τα ζώα, τον πλανήτη και τον άνθρωπο!

Το Vegan Life Festival Thessaloniki ανεβάζει και πάλι τον πήχη, με περισσότερους από 70 πάγκους εκθετών, αναμενόμενη επισκεψιμότητα άνω των 5.000 ατόμων και πολλές ομιλίες και εργαστήρια από καταξιωμένα μέλη της επιστημονικής αλλά και της vegan κοινότητας, σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων, το περιβάλλον, την υγιεινή φυτοφαγία και πολλά ακόμα!

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε όλους και όλες που ενδιαφέρονται για τον ειρηνικό, vegan τρόπο ζωής, τα ζώα, το περιβάλλον, την υγεία τους και θέλουν να ενημερωθούν για τα πολλαπλά οφέλη του!

Πάρτε μέρος στη μεγαλύτερη γιορτή του vegan τρόπου ζωής και γίνετε μέρος της αλλαγής για έναν καλύτερο κόσμο!

Ημερομηνία και μέρος διεξαγωγής:

Σάββατο & Κυριακή 13 & 14 Απριλίου 2019

Φουαγιέ Δημαρχείου Θεσσαλονίκης

Είσοδος: Ελεύθερη

Ώρες διεξαγωγής:

11:00 – 23:00

Για περισσότερες πληροφορίες:

facebook.com/events/1177928485700457

www.veganlife.gr

festival@veganlife.gr

facebook.com/veganlifefestival

instagram.com/veganlifefestival/