Θάνατος Ελισάβετ – Αποκάλυψη The Sun: Ο Κάρολος είπε στον Χάρι να μη φέρει τη Μέγκαν στο Μπαλμόραλ

από Team MyPortal.gr
sms

Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα της The Sun ότι ο Κάρολος είπε στο Χάρι να μη φέρει τη Μέγκαν στο Μπαλμόραλ για να δει τη βασίλισσα Ελισάβετ, λίγο πριν αυτή φύγει από τη ζωή.

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ άλλαξε τα δεδομένα για τους δύο γιους του Καρόλου. Νέος πρίγκιπας της Ουαλίας γίνεται ο Γουίλιαμ και η Κάθριν παίρνει τον τίτλο της πριγκίπισσας για πρώτη φορά μετά το θάνατο της Νταϊάνα.

Ο Ουίλιαμ προς ώρας κρατά χαμηλό προφίλ, προσηλωμένος στις υποχρεώσεις και την οικογένειά του.

Στο μεταξύ, πρώτοι σε δημοφιλία είναι για την ώρα η Κέιτ και ο Ουίλιαμ.

Ο νέος βασιλιάς κατά την αναγόρευσή του νωρίτερα, δήλωσε ότι «συνειδητοποιεί βαθύτατα» τα «καθήκοντα και τις βαριές ευθύνες» που συνδέονται με το νέο αξίωμά του, κατά την ορκωμοσία του ενώπιον του Συμβουλίου.

«Η βασιλεία της μητέρας μου ήταν απαράμιλλη όσον αφορά τη διάρκεια και την αφοσίωσή της (…) Έχω βαθύτατη συνείδηση αυτής της μεγάλης κληρονομιάς, των καθηκόντων και της βαριάς ευθύνης που μου μεταβιβάστηκαν», είπε ο 73χρονος βασιλιάς.

«Προσεύχομαι για την καθοδήγηση και τη βοήθεια του Παντοδύναμου Θεού για την εκτέλεση αυτού του καθήκοντος που ανατέθηκε σε εμένα και για το οποίο τώρα θα αφιερώσω την υπόλοιπη ζωή μου», πρόσθεσε. Οι περίπου 200 επίσημοι προσκεκλημένοι φώναξαν «Ο Θεός να σώζει τον βασιλιά» προτού να ξεκινήσει η υπογραφή των εγγράφων.