ΣΥΡΙΖΑ: Εξακολουθεί να στηρίζει Οζγκιούρ – «Η ΝΔ παίζει ακροδεξιά παιχνίδια»

από Team MyPortal.gr
sms

«ΗΝΔ παίζει ακροδεξιά παιχνίδια» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στον Άκη Σκέρτσο, ο οποίος προηγουμένως χαρακτήρισε τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ σε Ροδόπη και Ξάνθη «ενεργούμενα του τουρκικού προξενείου».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκέρτσος και κάλεσε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να τους αποπέμψει, ενώ δεν λείπουν εσωκομματικά πυρά που μιλούν για νίκη του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε εγκαλώντας τη ΝΔ ότι «παίζει ακροδεξιά παιχνίδια με κυπατζίδικες διαρροές και να δημιουργεί ένταση επιχειρώντας να διχάσει τους πολίτες της περιοχής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Κάθε μέρα που περνάει ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την αλαζονεία με την οποία βλέπει όχι μόνο τους ψηφοφόρους της μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά κάθε πολίτη που δεν τον ψήφισε.

Αν ενδιαφερόταν για την αντιμετώπιση της επιρροής της Τουρκίας στη Θράκη θα είχε προχωρήσει τόσα χρόνια σε έστω ένα από τα βήματα τα οποία υποκριτικά (όπως φάνηκε) στήριξε η ΝΔ στη Διακομματική Επιτροπή του 2020.

Αντ’ αυτού επιμένει για, ψηφοθηρικούς λόγους, να γυρίζει τον διάλογο για τη Θράκη σε σκοτεινές εποχές, να παίζει ακροδεξιά παιχνίδια με κυπατζίδικες διαρροές και να δημιουργεί ένταση επιχειρώντας να διχάσει τους πολίτες της περιοχής.

Θα μας βρίσκει κάθε μέρα απέναντί του».