Στο συλλαλητήριο και οι βουλευτές της ΝΔ – Νέα συνάντηση με Μητσοτάκη

Νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ είχαν σήμερα βορειοελλαδίτες βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με θέμα τη στάση του κόμματος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και ειδικά την παρουσία τους στο συλλαλητήριο της Κυριακής. Ανάλογη συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί και τη Δευτέρα στη Βουλή στο περιθώριο της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στην οποία οι βουλευτές είχαν μεταφέρει στην Κυριάκο Μητσοτάκη την πίεση της γαλάζιας βάσης ώστε η ΝΔ να μην δεχθεί ονομασία για τα Σκόπια με τον όρο “Μακεδονία” αλλά και για συμμετοχή στο συλλαλητήριο

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε στους βουλευτές του κόμματός του πως το αν συμμετάσχουν ή όχι στο συλλαλητήριο είναι προσωπική τους απόφαση και δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση. Αναγνώρισε επίσης την ιδιαίτερη ευαισθησία των βουλευτών από τη Μακεδονία γα το θέμα. «Είναι προσωπική απόφαση του κάθε στελέχους και βουλευτή για το αν θέλει ή όχι να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής» τους ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Οι βουλευτές της ΝΔ απο τη Θεσσαλονίκη αναμένεται να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής όπως και πολλοί απο τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και κομματικά στελέχη αλλά όχι ως οργανωμένο “κομματικό μπλόκ”.

No Comments Yet

Comments are closed